Kanzas siti zez Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 jbt, ako uspeju da povrate Darkelju, i nekako da privuku Bajića ambicijama kluba- lagano Evroliga
kurjak Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Stigao je i Đoko Šalić, taman da se školuje kod Darkelje
Joe D Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 :ziga: http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:548892-Milicic-potpisao-za-Metalac-Uzeleo-sam-se-kosarke-Djukanovic-ima-velike-ambicije
spaceploitator Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 "Klub će se zvati Valjevo. Međutim, Valjevci i ja smo želeli da se zove Ravna gora, ali to bi imalo lošu konotaciju..." koje ludilo...radujem se njegovom povratku, al kapiram da ce tamo vise da kolje prasad nego sto ce da trenira. narocito posto zvuci da ce maltene volonterski da pika...
nenad Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 "Klub će se zvati Valjevo. Međutim, Valjevci i ja smo želeli da se zove Ravna gora, ali to bi imalo lošu konotaciju..." koje ludilo...radujem se njegovom povratku, al kapiram da ce tamo vise da kolje prasad nego sto ce da trenira. narocito posto zvuci da ce maltene volonterski da pika... darkim ce i bez treninga da dominira.
kurjak Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 "Klub će se zvati Valjevo. Međutim, Valjevci i ja smo želeli da se zove Ravna gora, ali to bi imalo lošu konotaciju..." ma to zahebava lokalne političare, neke je najurio sa najboljih mesta pored terena i više ne dolaze na utakmice.
Time Crisis Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 :ziga: Još nije kasno ako je ozbiljan, ali nekako je teško shvatiti ga ozbiljno posle svega.
Cane Vukic Prebranac Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 "Klub će se zvati Valjevo. Međutim, Valjevci i ja smo želeli da se zove Ravna gora, ali to bi imalo lošu konotaciju..." Хоће ли оба Миличића играти за Равну Гору, или ће један наставити да се бави кик-боксом?
Recommended Posts