theanswer Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ma igram klasicni fantasy, na Yahoo, imamo i draft i ova dvojica ce otici kako si i rekao, toga sam i svestan. Kakvi su rookiji ovde, je l vredi da se uzimaju? Možda Džabarija. On bi trebalo da je od svih njih najviše nba ready što se kaže,a i daće mu valjda neku slobodu u Milvokiju.
Кристофер Лумумбо Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 ima me u dve lige i moze slobodno da uleti neko umesto mene.
Mercuzzio Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ne mogu da vas povatam. Jel u nekoj ligi ima mesta? Poslao sa fiksnog ajfona putem Tapatalka
Ros Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 ovde ima mesta (roto liga): https://yho.com/nba?l=6799&k=935b60ebd2561f21
Mercuzzio Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 reko chovek da ne mozhe da igra ove sezone, pa ako nas ima dovoljno da neko drugi napravi...
zoki Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ok, prevideo sam to.. Nije problem napraviti, ja ću, aj barem 8 timova da nabacimo..
theanswer Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ok, prevideo sam to.. Nije problem napraviti, ja ću, aj barem 8 timova da nabacimo.. ako napraviš,računaj na mene.
goofs Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 (edited) Je l pametno gomilati igrace iz jedne ekipe? Igram neku h2h ligu, pa racunam da u toku jednog kola neka ekipa moze odigrati i 4 utakmice, sto je super za poene, medjutim moze se desiti i da odigra samo 2, u tom slucaju falus. edit: je l Kobi dobar izbor za drugu-trecu rundu? Edited October 3, 2014 by goofs
Ros Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Je l pametno gomilati igrace iz jedne ekipe? Igram neku h2h ligu, pa racunam da u toku jednog kola neka ekipa moze odigrati i 4 utakmice, sto je super za poene, medjutim moze se desiti i da odigra samo 2, u tom slucaju falus. edit: je l Kobi dobar izbor za drugu-trecu rundu? ako ta ekipa igra cesto cetvrtkom i ponedeljkom, onda ima smisla.
Recommended Posts