zoki Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 (edited) Koliko su moji poludeli - FGM 242, PTS 611 i to sa jednim povređenim :o Hasan sledeće sezone ide u prvoj rundi... Edited February 2, 2015 by zoki
levi Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Konačno pobeda u neizvesnoj završnici. Za malo ljudski faktor da me spreči, zaboravim na klupi Ilyasovu sa fg 12/14 krajnje neozbiljno za polufinalnu seriju. Na kraju rizičan manevar za plasman u finale prestižne challenge lige
Krangovo telo Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Pobedice me Vlaja (ko god bio :D) u finalu razvojne :(, tesko cu preokrenuti. Barem sam imao furiozan kraj sezone, ali morale su neke povrede da me stignu i nesrecne kupovine i glupo odmaranje igraca.
Have_Fun Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Ja sam u finalu ove nase lige (16 ekipa) :DNije mi jasno kako, izmenjao sam 40 igraca.. kuburio sa povredama, T.Jones, Ibaka, Matthews, Kemba, Colison, Ilyasova, D.Lee, Knight.. ovo su oni koji su pauzirali duuuze vreme.. nekako sam povratio Kembu i T. Jonesa, pa Jonesa sutnuo nakon povrede rebara i sad ga opet uzeo, brzo reagujem :DIspratio igre nekih epizodista, ubacio ih i isplatilo seNegoooo.. poslednje kolo pre pocetak plejofa sam video nesto sto sam mislio da se nikada nece desiti :DNeresen razultat!Vi ovde igrate onu drugu ligu, a mi onu na poene, gde se kao racuna index igraca.. i nakon zavrsenih utakmica koje su se igrale u nedelju, jedna ekipa je imala 0.3 poena vise od druge.. medjutim, nakon Stat Correction, Dragicu oduzmu jednu blokadu (-0.3) i mec se zavrsi X :Dluuuuuuudilobtw. hvala svima koji su mi pomagali i savetovali sta i kako tokom takmicenja :)
goodkat Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Pobedice me Vlaja (ko god bio :D) u finalu razvojne :(, tesko cu preokrenuti. Barem sam imao furiozan kraj sezone, ali morale su neke povrede da me stignu i nesrecne kupovine i glupo odmaranje igraca. Ciao, ja sam Vlaja :) Prethodne dve godine sam osvajao srebro, ove godine sam izdominirao. Šta sad, prelazim u neku bolju ligu? :D
theanswer Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Ciao, ja sam Vlaja :) što je najgore mislim da u toku sezone nisam nijednom izgubio od tebe a imali smo mečap bar 3x. povrede me osakatile van svake mere u plejofu
goodkat Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Čekaj, koji si sad ti? :D Čuvao sam adute za kraj, da ne kažem da sam te pustio 3x ;)
Daddy Cool Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Samo da obavestim ucesnike PPP Keeper lige da ove godine nema pozivnica, nego samo opcija Renew, kojom komesar obnovi i ligu i sve timove! Upravo sam to ucinio.
levi Posted April 11, 2018 Posted April 11, 2018 (edited) kako timi 739 utakmica u rotou na maximumu od 738 i sklonite više ovaj topic od pre 3 godine Edited April 11, 2018 by levi
goofs Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 (edited) Zna li iko sta znaci "player rating"? To je ova poslednja kolona, neke dosta iznenadjujuce brojke se tu mogu videti. Tipa Brandon Ingram je najbolji SG u ligi, Keli Ubre i PJ Taker medju najbolji SFovima itd. edit: ESPNov fantasy je u pitanju Edited November 1, 2019 by goofs
Recommended Posts