Jump to content

NBA Fantasy 2014/15

Featured Replies

Posted

lige su formirane, nedostaju jos neki igraci.

uskoro cu za h2h pripremiti keepere kao i ranije...

draftove sam takodje pomerio do pred sam pocetak lige

Ja ove sezone ispustam Roto ligu.

Jel ima mesta negde?

Jel ima mesta negde?

+1

neka treća divizija ili tako nešto? :D

+1

+1...

• 2 weeks later...

Oće se obnavlja razvojna liga?

Poslao sa fiksnog ajfona putem Tapatalka

Mesec dana do draftova, pa i manje ... lep osecaj :)

Oće se obnavlja razvojna liga?

Poslao sa fiksnog ajfona putem Tapatalka

Ako neko hoce nek preuzme Razvojnu ligu, regrutujte ove nove koji zele da igraju...

Ja je necu vise igrati...

• Author

evo i keepera...

broj pored igraca oznacava koliko je puta dosad ostavljan:

NBA_Keepers2014.JPG

• Author

leteci magarci i sixers se jos nisu ukljucili.

ako ne upadnu, idemo li na dva nova ili ostajemo na 12?

Igram ovo prvi put u životu, na nagovor drugara iz Španije. Pošto su u ligi sve samo Španci, i pošto sam ja zadrt da im objasnim ko je prava košarkaška nacijatm, molio bih za neke skrivene dragulje na koje bih trebalo da obratim pažnju?

Ja sam bio u fazonu da uparim LBJa i Durantulu, ali izgleda da su u tom fazonu i svi ostali.

Igram ovo prvi put u životu, na nagovor drugara iz Španije. Pošto su u ligi sve samo Španci, i pošto sam ja zadrt da im objasnim ko je prava košarkaška nacijatm, molio bih za neke skrivene dragulje na koje bih trebalo da obratim pažnju?

Ja sam bio u fazonu da uparim LBJa i Durantulu, ali izgleda da su u tom fazonu i svi ostali.

Sve što bih mogao reći je da igraš neki čudan fantasy :D Mislim,klasični fantasy draftuješ ekipu a Lebron i KD su ti prvi i drugi pik na svim draftovima.

Ma igram klasicni fantasy, na Yahoo, imamo i draft i ova dvojica ce otici kako si i rekao, toga sam i svestan.

Kakvi su rookiji ovde, je l vredi da se uzimaju?