Ros Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 lige su formirane, nedostaju jos neki igraci. uskoro cu za h2h pripremiti keepere kao i ranije... draftove sam takodje pomerio do pred sam pocetak lige
theanswer Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Jel ima mesta negde? +1 neka treća divizija ili tako nešto? :D
Mercuzzio Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Oće se obnavlja razvojna liga? Poslao sa fiksnog ajfona putem Tapatalka
Daddy Cool Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Mesec dana do draftova, pa i manje ... lep osecaj :)
LeBron Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Oće se obnavlja razvojna liga? Poslao sa fiksnog ajfona putem Tapatalka Ako neko hoce nek preuzme Razvojnu ligu, regrutujte ove nove koji zele da igraju... Ja je necu vise igrati...
Ros Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 evo i keepera... broj pored igraca oznacava koliko je puta dosad ostavljan:
Ros Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 leteci magarci i sixers se jos nisu ukljucili. ako ne upadnu, idemo li na dva nova ili ostajemo na 12?
goofs Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Igram ovo prvi put u životu, na nagovor drugara iz Španije. Pošto su u ligi sve samo Španci, i pošto sam ja zadrt da im objasnim ko je prava košarkaška nacijatm, molio bih za neke skrivene dragulje na koje bih trebalo da obratim pažnju? Ja sam bio u fazonu da uparim LBJa i Durantulu, ali izgleda da su u tom fazonu i svi ostali.
theanswer Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Igram ovo prvi put u životu, na nagovor drugara iz Španije. Pošto su u ligi sve samo Španci, i pošto sam ja zadrt da im objasnim ko je prava košarkaška nacijatm, molio bih za neke skrivene dragulje na koje bih trebalo da obratim pažnju? Ja sam bio u fazonu da uparim LBJa i Durantulu, ali izgleda da su u tom fazonu i svi ostali. Sve što bih mogao reći je da igraš neki čudan fantasy :D Mislim,klasični fantasy draftuješ ekipu a Lebron i KD su ti prvi i drugi pik na svim draftovima.
goofs Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ma igram klasicni fantasy, na Yahoo, imamo i draft i ova dvojica ce otici kako si i rekao, toga sam i svestan. Kakvi su rookiji ovde, je l vredi da se uzimaju?
Recommended Posts