ordi Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 (edited) hehe volim da gledam vake klipove zato davajte neverovatne evo, ne mogah se čudom načuditi količini gluposti na ovom jednom mestu: http://youtu.be/1bHIDrZlIBY Edited September 11, 2014 by ordi
Moća Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Žensko za volanom tempirana bomba što bi reko moj drug Otaš.
Joshua Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 (edited) "miravoj kalaps" :D snuff parking. stigla do 2:30, ne mogu više. edit: ovo nije dama, ali je fenomenalno. talijani. :D https://www.youtube.com/watch?v=GsnX1bIBtfY Edited September 11, 2014 by Joshua
nesha taxista Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Znači i muškarci znaju da budu katastrofalni vozači.
Tale Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Nema neke razlike. Pogotovo kada se posmatra, a zaista je za posmatranje, levo skretanje na semaforskoj raskrsnici. Čim se uključi zeleno, prvi koji skreće levo ne uđe u raskrsnicu do pola trake, već samo izmili dovoljno da niko iza njega ne može ni desno ni pravo. I nema svest o tome.
kud u maglu Simoviću Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 mala moja skini ambalažu, da uteram forda u garažu
kapetanm Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 hm, ja bih ženske vozače posmatrao sa dva aspekta - prvo, u samoj vožnji, pažljive su i oprezne i tu je sve ok, nema problema, apsolutno su pouzdane. Međutim, u manevru misle dvodimenzionalno, uopšte nemaju filing za dimenzije auta i njegove ćoškove, bilo kad treba da se udenu, prestroje ili uparkiraju. ne znam zašto je to tako
duda Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 ja danas gledala gospoju koja se iz cuga parkirala podužno i to savršeno
Hella Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=KQEeXmcWOxI inače jedan moj drug kaže da bi se zbog voditeljke poturčio bez problema
mire Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 ako se ženi po lepom vremenu upale brisači, sigurno skreće
dekki Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Недавно ме зауставила на улици једна старија жена од око 70 година да јој помогнем око испаркиравања. Није се учило паркирање кад је она полагала, а сад су јој кола још на узбрдици. Ајд што да не, боље него да направи неки карамбол. Иначе су кола паркирана у низу паралелно са коловозом. Дођемо ми до кола, каже она "бојим се да не ударим овај ауто иза мене". Погледам ја, а оно има преко 1,5 метра размака и напред и отпозади. Ајте ви госпођо лепо крените слободно напред, не морате да идете у рикверц, само мотајте волан ка улици. Крене она да мота у месту и кроз спуштен прозор ме пита дал јој се окрећу точкови :0.6: Захваљујући изванредном окретању точкова успела је да се испаркира и остави ме да се смејем сам са собом.
ordi Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 ako se ženi po lepom vremenu upale brisači, sigurno skreće zaboravio si da dodaš desno :D
Recommended Posts