Jump to content
IGNORED

EuroPPPa League Fantasy

Recommended Posts

Posted

Trebalo bi da uvedu poene ako vam je igrac uopste u protokolu (klupa 1poen).

Posted

Stavim Čopa i razmišljam kako bi bilo bolje da sam stavio Sudanija... 3 komada u prvom poluvremenu...

Posted

Ja sam se bas danas pitao da li ima nekog ko je spreman da da 9 kredita na jebenog Dujeta Copa.

Da ne ispadnem bolji, stavio Osvalda pored ziva i zdrava Icardija :dry: tako mi i treba kad verujem sajtovima za koje pisu retardi.

Posted

Kakav odabir spiceva De Jong, Soriano, Yarmolenko :misko:

Posted

Kod mene sve po starom, necu imati 11 na terenu, ne igra mi nijedan golman.  :fantom:

Posted

Kako sam birao napadace svaka mi cast, nece mi doneti ni 5 bodova sva trojica :dry:

Posted

Izvjesni Keseru mi je kapitenski donio 34 poena! Imaću preko 80 zbirno, kad mi uđu izmjene s klupe :kralj:

Posted

Ja samo malo vise od polovine toga, kako je krenulo i to je dobro.

Kako sam birao napadace svaka mi cast, nece mi doneti ni 5 bodova sva trojica :dry:

Iskusno sam prizvao Kravetsa i zgoditak na kraju. Za nagradu ce preziveti divljokartovsku secu.

Posted

Na kraju ni 50 bodova :isuse: pasmater. Zato u predictoru pogodim 4 tacna rezultata

• 2 weeks later...
Posted

5 pogodaka na predictoru sa akcentom na ovaj :)

untitled.jpg

A fantasy Soriano, Jarmolenko, Mbia, Cani plus 5 poena na klupi koje nece upisati .

Posted

Ne mogu da verujem da niko (sem mene, kao i u prvom kolu) nije stavio traku Jarmolenku.  :fantom:  I da ga pored mene ima samo jos Koltrejn.