September 18, 201410 yr Stavim Čopa i razmišljam kako bi bilo bolje da sam stavio Sudanija... 3 komada u prvom poluvremenu...
September 18, 201410 yr Ja sam se bas danas pitao da li ima nekog ko je spreman da da 9 kredita na jebenog Dujeta Copa. Da ne ispadnem bolji, stavio Osvalda pored ziva i zdrava Icardija tako mi i treba kad verujem sajtovima za koje pisu retardi.
September 18, 201410 yr Kako sam birao napadace svaka mi cast, nece mi doneti ni 5 bodova sva trojica
September 18, 201410 yr Izvjesni Keseru mi je kapitenski donio 34 poena! Imaću preko 80 zbirno, kad mi uđu izmjene s klupe
September 18, 201410 yr Ja samo malo vise od polovine toga, kako je krenulo i to je dobro. Kako sam birao napadace svaka mi cast, nece mi doneti ni 5 bodova sva trojica Iskusno sam prizvao Kravetsa i zgoditak na kraju. Za nagradu ce preziveti divljokartovsku secu.
October 3, 201410 yr 5 pogodaka na predictoru sa akcentom na ovaj :) A fantasy Soriano, Jarmolenko, Mbia, Cani plus 5 poena na klupi koje nece upisati .
October 3, 201410 yr Ne mogu da verujem da niko (sem mene, kao i u prvom kolu) nije stavio traku Jarmolenku. I da ga pored mene ima samo jos Koltrejn.