November 17, 20159 yr Kako su ih Svedjani namagarcili kod gola, celu ekipu. I Smajhel je mogao bolje da anticipira gde ce lopta ici. Steta za Dance, simpaticniji su od svedske gerijatrije.
November 17, 20159 yr https://twitter.com/tomwfootball/status/666707981162176512 Sent from my iPhone using Tapatalk LIzarazu kao komentator na TF1 nje mogao da priča koliko je plakao
November 17, 20159 yr Kako su ih Svedjani namagarcili kod gola, celu ekipu. I Smajhel je mogao bolje da anticipira gde ce lopta ici. Steta za Dance, simpaticniji su od svedske gerijatrije. Ispali su Slovenci necu imati za koga da navijam. A tebe zabole imaš Čehe.
November 17, 20159 yr Odvratni su Ukrajinci. Odvratni. Slovenci nisu bili nista bolji, ni na koji nacin. Inace, vrhunski zanimljiva tekma. Mozda sa kvalitetom nije bila bas kako valja, al je bilo jebeno svega. Ne razumem odluku da Ilicic (ubedljivo najkvalitetnji igrac atm kod ovih) bude na klupi, no dobro. I prelose bekove imaju Slovenci, jbg, u kombinaciji sa dva panja napred delovalo je da nece dobiti nista na bokovima i bi tako.
November 17, 20159 yr al će da se usreći neko sa Turcima iz četvrtog šešira. šteta što nema baš brutalnih ekipa iz trećeg pa da se pravi grupa smrti. verovatno najjača kombinacija SPA, ITA, SWE, TUR na drugoj strani univerzuma ENG, UKR, SLO, NIR Edited November 17, 20159 yr by Svarog
November 17, 20159 yr al će da se usreći neko sa Turcima iz četvrtog šešira. šteta što nema baš brutalnih ekipa iz trećeg pa da se pravi grupa smrti. verovatno najjača kombinacija SPA, ITA, SWE, TUR na drugoj strani univerzuma ENG, UKR, SLO, NIR slovacka? ajde mi nabroj dva igraca iz madjarske
November 17, 20159 yr Ne znam ni na koju foru je Vels u prvom sesiru u zrebu za SP, a ovde u cetvrtom. Samo jos Isle of Man nema reprstaciju u UEFA.
November 18, 20159 yr Ali navijaci Slovenije koji su pravili bakljadu pred kraj meca, kad je jos bilo 1:0 i dok je bilo neko zrno nade . Zao mi komsija, Slovenija je radil solidan posao obzirom na igracki kadar koji je vise nego ogranicen.