Jump to content
IGNORED

EURO 2016 kvalifikacije

levi

Recommended Posts

Posted

Ako ništa drugo, mogu da budu u grupi sa Rusijom i prođu kao 56 86 na SP :fantom:

• Replies 957
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

99

• Cash

79

• John Coltrane

60

• levi

56

Posted

Izgleda je Zile cita forum 189 pa se ispravio za Kiraljija, ali uz ogradu da smo svi navikli da ga tako "nepravilno" zovemo.

Posted

Lepo je što se Mađarska vraća na veliku scenu.

Poslao tapatalk

Posted

12241780_10153738107126941_7395657142898

"Европо, вратили смо се!" ако се не варам

Posted

Lepo je što se Mađarska vraća na veliku scenu.

Sada nedostaje samo da naprave makar jednog iznadprosečnog igrača. Iz njihove repke ne bi više od dva igrača igralo za našu, što ipak više govori o nama nego o njima.

Posted

Šta je sa onim odličnim igračem iz u-20 tima?

Poslao tapatalk

Posted (edited)

Šta je sa onim odličnim igračem iz u-20 tima?

Riđi veznjak, Kalmar sedi na klupi RB Leipziga, a centarfor Mervo je potpisao za MTK nakon izbacivanja Gyori-a iz prve lige. Mada, sada vidim da internet kaže da je prešao u drugi tim Siona.

Edited by Nemanja Posrbica
Posted

Mislim na riđeg. Baš je dobro igrao letos. Videćemo da li će ostaviti dublji trag.

Poslao tapatalk

Posted

Irska ne bi trebalo da ima problema. Jedino je pitanje kako će bosanski navijači da se ponašaju za vreme minuta ćutanja

Posted

Posrbica sta kažeš za sutrasnji meč

Nisam gledao prvi. Mislim da sam prvi put ikada "navijao" za BiH, jer zaista nisam fan ostvskog fudbala, plus što mislim da bi kombijacija Engleske, Velsa, SIrske i Irske bila previše za moj ukus.

Nadam se da će ih Bosna razbiti, recept je jednostavan, strpljenjem do prolaska. Srljanje će ih oterati u problem. Bosna ima dovoljno dobar vezni red da kontroliše meč. Bio sam iznenađen rezultatom, ali sam pročitao neki izveštaj u kojem je opisano, da je Bosna ceo meč napadala i na kraju primila gol.

Posted

Bosna je bila bolja celu utakmicu mada nisu imali puno prilikam. U drugom poluvremenu im je magla dodatno pravila problem neznam zasto sudija nije prekinuo meč.Ircima je to islo na ruku kasnije su iz nicega dali gol. Bice težko Bosni a i Begovic je težka kiksara 1 njegov kiks dovoljan je da sve padne u vodu.

Posted

Bice govno od utakmice, al prolaze fajting ajris.