Hamlet Strašni Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Ako ništa drugo, mogu da budu u grupi sa Rusijom i prođu kao 56 86 na SP
John Coltrane Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Izgleda je Zile cita forum 189 pa se ispravio za Kiraljija, ali uz ogradu da smo svi navikli da ga tako "nepravilno" zovemo.
Cane Vukic Prebranac Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 (edited) https://streamable.com/4bge?t=2.9 Edited November 15, 2015 by Cane Vukic Prebranac
Jozef K. Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Lepo je što se Mađarska vraća na veliku scenu. Poslao tapatalk
Cane Vukic Prebranac Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 "Европо, вратили смо се!" ако се не варам
Nemanja Posrbica Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Lepo je što se Mađarska vraća na veliku scenu. Sada nedostaje samo da naprave makar jednog iznadprosečnog igrača. Iz njihove repke ne bi više od dva igrača igralo za našu, što ipak više govori o nama nego o njima.
Jozef K. Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Šta je sa onim odličnim igračem iz u-20 tima? Poslao tapatalk
Nemanja Posrbica Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 (edited) Šta je sa onim odličnim igračem iz u-20 tima? Riđi veznjak, Kalmar sedi na klupi RB Leipziga, a centarfor Mervo je potpisao za MTK nakon izbacivanja Gyori-a iz prve lige. Mada, sada vidim da internet kaže da je prešao u drugi tim Siona. Edited November 15, 2015 by Nemanja Posrbica
Jozef K. Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Mislim na riđeg. Baš je dobro igrao letos. Videćemo da li će ostaviti dublji trag. Poslao tapatalk
levi Posted November 15, 2015 Author Posted November 15, 2015 Irska ne bi trebalo da ima problema. Jedino je pitanje kako će bosanski navijači da se ponašaju za vreme minuta ćutanja
Nemanja Posrbica Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Posrbica sta kažeš za sutrasnji meč Nisam gledao prvi. Mislim da sam prvi put ikada "navijao" za BiH, jer zaista nisam fan ostvskog fudbala, plus što mislim da bi kombijacija Engleske, Velsa, SIrske i Irske bila previše za moj ukus. Nadam se da će ih Bosna razbiti, recept je jednostavan, strpljenjem do prolaska. Srljanje će ih oterati u problem. Bosna ima dovoljno dobar vezni red da kontroliše meč. Bio sam iznenađen rezultatom, ali sam pročitao neki izveštaj u kojem je opisano, da je Bosna ceo meč napadala i na kraju primila gol.
Cash Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Bosna je bila bolja celu utakmicu mada nisu imali puno prilikam. U drugom poluvremenu im je magla dodatno pravila problem neznam zasto sudija nije prekinuo meč.Ircima je to islo na ruku kasnije su iz nicega dali gol. Bice težko Bosni a i Begovic je težka kiksara 1 njegov kiks dovoljan je da sve padne u vodu.
ZokiAsov Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Bice govno od utakmice, al prolaze fajting ajris.
Recommended Posts