November 13, 20159 yr Author TV Palma Otkupe cele kvalifikacije i onda umesto plejofa prenose dve prijateljske utakmice
November 13, 20159 yr Zato i kažem da je nebuloza Bila je slična priča ranije sa formulom. Jednostavno sportklub ne praktikuje to selektivno zamračivanje.
November 13, 20159 yr Author Pa dobro, ni Srbiju nisu prenosili, iako su vlasnici prava, nego su davali u snimku. Ali su i dalje tv palma među sportovima
November 13, 20159 yr Mislim da nemaju prava na Srbiju. Takav je paket, sve utakmice sem one lokalne gde emituje SK. U svakom slučaju je glupost da mi u Srbiji ne možemo da gledamo nešto zbog nečega u BiH (naravno i obrnuto). -Sve meceve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, odnosno Svetsko prvenstvo u Rusiji prenosicemo direktno na naših sedam kanala, a duele Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore u odloženom snimku u svakoj od tih država – istakao je Simeunovic.
November 13, 20159 yr Ipak maglurina neka, zajebo sam se u vezi bakljade. Bosna je bila mnogo bolja u prvom ali nista konkretno. Irci, rekao bih, dosli da se brane. Drugo poluvreme je tesko za gledanje. edit: Edited November 13, 20159 yr by John Coltrane