Babu Bhatt Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Njemacka poluvrijeme zavrsi sa 18 udaraca i 0:0, u drugom nakon nepunih 10 min vec 1:1 via Tapatalk
Cash Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Svaka njima čast, ali Vels i Island bi se ove godine kvalifikovali i na Euro sa 16 timova Za Vels si se malo zajebao
John Coltrane Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Ja bih razumeo da su svabe izalse sa trecim timom, ali ovo je truba.
Meazza Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Za Vels si se malo zajebao Jesi li siguran? Plasirali bi se i Vels, i Sev. Irska, i Austrija, i Island. Znaci, nema to veze sa formatom kvalifikacija, cak ni sa ovakvim grupama verovatno se nece plasirati 1 Holandija. Radi se o tome da su mnogi uslovno receno favoriti podbacili, a neke ekipe imaju iznenadjujuce dobru igru. E sad, ne znam da li smo mi imali srece sto smo izvukli 1 Austriju i 1 Vels, ali po svemu sto sam video nema sumnje da oni mogu da budu srecni sto su izvukli nas.
Timmi Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 podbacili su i zato sto su olako shvatili kvalifikacije. mislim da nijedna velika reprezentacija nije krenula maksimalno od pocetka kvalifikacija
Cash Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Jesi li siguran? Plasirali bi se i Vels, i Sev. Irska, i Austrija, i Island. Znaci, nema to veze sa formatom kvalifikacija, cak ni sa ovakvim grupama verovatno se nece plasirati 1 Holandija. Radi se o tome da su mnogi uslovno receno favoriti podbacili, a neke ekipe imaju iznenadjujuce dobru igru. E sad, ne znam da li smo mi imali srece sto smo izvukli 1 Austriju i 1 Vels, ali po svemu sto sam video nema sumnje da oni mogu da budu srecni sto su izvukli nas. Po starom formatu bi Belgija otisla direkt a Wels u baraz. A tamo bi bili outsider protiv bilo koga osim mozda ne protiv Albanije.
Cane Vukic Prebranac Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Euro sa 16 timova je bio zakon +1000 Гледаћу и овакав, и навијати за Пољску.
ZokiAsov Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=10&dd=12&nav_id=1050232 Albanski portal „opozita.com“ piše da su golman i trojica odbrambenih igrača Jermenije dobili po 500.000 evra mita za poraz od Albanije.
MiddleClass Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Sranje od teksta. Kvota na Albaniju je tri dana bila nepromjenjena u vecini kladionica i kretala se od 2.1 do 2.2.
ZokiAsov Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 To ti kazem. Kvote jesu malo pale, zato sto su ljudi igrali na albaniju kojoj je trebala pobeda. Bilo bi do jaja da su svetske kladionice osetile nesto sumnjivo i rekle, ok, smanjujemo kvotu, ali vam ipak ostavljamo mogucnost da duplirate vas novac na moguce namestenoj utakmici.
Sokrat Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Sad sam pogledao golove, ne ukazuju na nameštaljku.
Cash Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Sranje od teksta. Kvota na Albaniju je tri dana bila nepromjenjena u vecini kladionica i kretala se od 2.1 do 2.2. Ti stvarno verujes da ovo nije bilo namesteno
John Coltrane Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Jel bilo ociglednije od nase petarde komsijama iz Rumunije?
Recommended Posts