October 11, 20159 yr čekam da naiđe neki serator poput tebe da me uputi. Čemu nervoza, ne sviđa ti se rezultat i odmah je namešteno.
October 11, 20159 yr Sad ce Danci da se pobune pa ce Misel diskvalifikovati Albaniju i eto Srbije u barazu sa 4 velika boda . A u barazu dobijamo Sloveniju i eto nas u Francuskoj
October 11, 20159 yr Kakvi timovi su se kvalifikovali jbt. Mislim, svaka cast i Velsu i Islandu i Albaniji, ali... Euro sa 16 timova je bio zakon
October 11, 20159 yr Najbolje napraviti Euro sa 50 ekipa, samo San Marino, Gibraltar, Andora da igraju kvalifikacije. via Tapatalk
October 11, 20159 yr Ovo ce biti prvo prvenstvo u mom zivotu koju necu gledati. Jun mesec otvaraju se bazeni a i Roland garos i Wimbeldon su tada na programu. Jebes fudbal :)
October 11, 20159 yr Cakir je najgori sudija na planeti #SAF 15min 3 gola, 1 iz penala, 1 ponisten, puca od lopte
October 11, 20159 yr Author Kakvi timovi su se kvalifikovali jbt. Mislim, svaka cast i Velsu i Islandu i Albaniji, ali... Euro sa 16 timova je bio zakon Svaka njima čast, ali Vels i Island bi se ove godine kvalifikovali i na Euro sa 16 timova