June 14, 20159 yr Obvezno pogledajte drugi gol Wiltshira i celu akciju sjajan gol. Englezi mogu več da rezervisu hotel u Francuskoj.
July 23, 20159 yr Znaci, da Milanovic nije pisao Platiniju, kurceci se hrvatskom partizanstinom, oduzeli bi im pola boda ? Ili bi protivnik odmah bio nagradjen sa dva kornera na sledecoj tekmi. Vidim da je Austrijanac odlucivao..sve cool.
July 23, 20159 yr Da Milanović nije pisao Platiniju ovi bi verovatno Srbiji oduzeli tri boda. Edited July 23, 20159 yr by beowl
July 23, 20159 yr Sad mi mozemo da napravimo kokardu (mada nije isto) na JNA pa da nam oduzmu bod... vica radi
July 23, 20159 yr Da li je pismo bilo ponuda koja ne može da se odbije? Možda Hrvati znaju neku Platinijevu dobro čuvanu tajnu?
July 23, 20159 yr Čekajte, koliko god sam ja navijao za izbacivanje prćije, jasno u početku bilo da se ne može očekivati tako drastična kazna. Prema mom mišljenju, mnogo teži prekršaj je uletanje navijača na teren i napad (zajedno sa redarima) na fudbalere protivničkog tima. S obzirom da je tad Srbija kažnjena sa -3 boda, nerealno bi bilo da je prćija kažnjena sa više. Doduše, biće još prilika