levi Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Nisi. Ovakav sistem kvalifikacija u kome ni u jednoj grupi nema vise od 1, eventualno 2, kvalitetne ekipe nikom ne donosi korist. Broj grupa je isti kao u kvalifikacijama za Euro 2012, samam tim i količina kvalitetnih reprezentacija po grupi. Ništa se tu nije promenilo
Meazza Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Pa dobro, kvalifikacije nisu ni zamisljen da budu spektakl. Ali brate, ala smaraju... vikend bez fudbala, tako ja to dozivljavam.
Meazza Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Broj grupa je isti kao u kvalifikacijama za Euro 2012, samam tim i količina kvalitetnih reprezentacija po grupi. Ništa se tu nije promenilo Tacno.
levi Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Ne budite Ace Stojanovići, ima fudbala i van završnice lige šampiona i svetskog kupa
ducca Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Bacih pogled malo na desavanja u Amsterdamu, bogme se peglaju Spanci i Holandezi kao da se igra na ispadanje.
ducca Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Drugo poluvreme ne videh ih na spanskoj polovini. No nebitno, htedoh reci da se i jedni i drugi trude i ginu kao da nije prijateljska. Za neke misaona imenica...
Kanzas siti zez Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Broj grupa je isti kao u kvalifikacijama za Euro 2012, samam tim i količina kvalitetnih reprezentacija po grupi. Ništa se tu nije promeniloNisam ni mislio da su od skora kvalifikacije dosadne, vec dugo je to tako. A ono sto sam napisao da ce doci do odvajanja jacih i slabijih nije moja ideja, vec nesto sto se vec neko vreme razvija u Uefi.
levi Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Nisam ni mislio da su od skora kvalifikacije dosadne, vec dugo je to tako. A ono sto sam napisao da ce doci do odvajanja jacih i slabijih nije moja ideja, vec nesto sto se vec neko vreme razvija u Uefi. Previše je nepoznatih u prvoj rečenici, "dugo" i "dosadne" su relativne kategorije. Sistem kvalifikacija se nije mnogo menjao od raspada sssr i sfrj, ne znam da li je to dugo Što se tiče odvajanja u jakosne divizije, neko ko ne prati pomislio bi da je problem u tome što top reprezentacije razvaljuju ostatak Evrope, kao u hokeju. U stvarnosti Island tuče Holandiju 2:0, Poljska Nemačku, Slovačka Španiju, Albanija Portugal u gostima. samo u ovim kvalifikacijama
*edited by mod Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 izbacilo Crnu Goru. Valjda nije kasno da povucemo onu žalbu?
*edited by mod Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 http://fudbal.hotsport.rs/2015/04/01/sok-uefa-izbacila-crnu-goru-iz-kvalifikacija-za-euro-2016-foto-anketa/
Lord Stef Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Ma mislio sam prvi april s njihove strane :) Uostalom, baci pogled na twitter profil Sky Newsa i Stevana Jovetica i vidi :D
Cash Posted June 12, 2015 Posted June 12, 2015 Niko ne gleda kvalifikacije. Bosna dosla do vazne pobede protiv Izraela 3-1,Wales iznenadio Belgiju,Island pobedio Cesku,Hrvatska i Italija odigrali tradicionalnih 1-1.
Recommended Posts