Cash Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Ma kad mi roknemo Por veceras otici cemo direkt u francusku.
Babu Bhatt Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Švabe načele Gruziju, Reus. Dosta interesantna utakmica, domaćini nezgodni u kontrama, odlična atmosfera u Tbilisiju.
čekmeže Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Švabe načele Gruziju, Reus. Dosta interesantna utakmica, domaćini nezgodni u kontrama, odlična atmosfera u Tbilisiju. Razumem da se ložiš na Ruse i tako te, al domaćin nezgodan u kontrama, pa oni nisu šutnuli na gol.
Babu Bhatt Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Razumem da se ložiš na Ruse i tako te, al domaćin nezgodan u kontrama, pa oni nisu šutnuli na gol. A negdje sam naveo opasne udarce na gol? Otvaraju dobre kontre koje su imale potencijal (to je bilo još kod 0:0) da se razviju u ozbiljnije prijetnje. A to ima kakve tačno veze sa Rusima?
čekmeže Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Otvaraju kontre koje imaju potencijal da se razviju u ozbiljne pretnje - to nije nezgodna kontra, to je ništa. Za Ruse zaboravi.
theanswer Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Otvaraju kontre koje imaju potencijal da se razviju u ozbiljne pretnje - to nije nezgodna kontra, to je ništa. Za Ruse zaboravi. pa ako se neko ne voli ne vole gruzijci ruse
Babu Bhatt Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Otvaraju kontre koje imaju potencijal da se razviju u ozbiljne pretnje - to nije nezgodna kontra, to je ništa. Za Ruse zaboravi. Nekoliko puta, u ono minuta što sam gledao su bili oko Njemačkih 16 metara, brzo su i sa dosta igrača dolazili u kontre, druga stvar je što se iz toga nije ništa opasno izrodilo. Nigdje nisam ni rekao da su stvorili izgledne šanse :)
Grandilof Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Švabe načele Gruziju, Reus. Jos je dve precke tako fino zalepio.
Cash Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Vidim Madjari su treci u svojoj grupi. Jos da se mi dozvemo pameti pa da ih opet bijemo u barazu :D
Meazza Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Na sta li ce liciti to prvenstvo, majko mila Jesam li ja jedini kome su reprezentacije postale smor?
Kanzas siti zez Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Jesam li ja jedini kome su reprezentacije postale smor?Nisi. Ovakav sistem kvalifikacija u kome ni u jednoj grupi nema vise od 1, eventualno 2, kvalitetne ekipe nikom ne donosi korist. Narednih godina morace da dodje do podele repki u 2-3 lige prema kvalitetu. Meni se vec ne gleda ni EP sa 24 ekipe kad pomislim da ce u osmini finala doci do duela Slovacka-Severna Irska
gervasius twinkleminkleson Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Meni repstativni fudbal dosadan vec 2 decenije, kad se radi o kvalifikacijama [i prijateljskim utakmicama]. Velika takmicenja su super, ali kvalifikacije su u 90% slucajeva negledljive.
Zavrzan Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Jesam li ja jedini kome su reprezentacije postale smor? tezak smor vec godinama
Recommended Posts