February 17, 201510 yr Author Bogme cu rizikovati u iscekivanju Chelsijevih i Bajernovih 11... Posto imas neogranicene izmene, mozes da smanjis rizik tako sto ces sad namestiti tim kakav bi hteo, pa kad izadju sastavi samo ispravis ako imas nesto.
February 17, 201510 yr Tako sam i ja uradio. MAda ovi nece do 21:00 da izbace timove :D Edited February 17, 201510 yr by *edited by mod
February 17, 201510 yr Fali mi sastav Bajerna, jel ima negde Dobro je našao sam Koje crno dobro, imam više igrača Shahtara nego Bayerna Edited February 17, 201510 yr by levi
February 17, 201510 yr Posto imas neogranicene izmene, mozes da smanjis rizik tako sto ces sad namestiti tim kakav bi hteo, pa kad izadju sastavi samo ispravis ako imas nesto. Ofkors, to se podrazumevalo. Na kraju ubacih ludog Luiza, vidim igra u vezi. Ko ce ga znati, mozda sevne neka prangija...
February 17, 201510 yr Bane, Boateng, Gotze, Roben, prva dvojica popasli po zuti :( Druga dvojica ionako lete nakon poslednjeg sudijskog zvizduka.
February 17, 201510 yr Bane, Alaba, Bernat, Rakitskiy ostaju, Cesk leti.Dobra ti je odbrana, ja pratim sa Alabom i Boatengom.. Napunio sam tim Arsenalovim igračima, tu pada odluka : unsure:
February 18, 201510 yr Rakitski, Ivanovic, Bernat, jedino me Luzi "prodao". 25 bodova od njih plus Cesc. Fino vece posle 1 hibernacije.
February 18, 201510 yr Izgleda da sam jedino ja izmagarčio što sam uzeo Terija umesto Ivanovića jer sam mislio da će Teri milion posto dati gol ako uzmem očiglednijeg Ivanovića. Večeras glavna atrakcija Zuffi na terenu, ode prosek na FPL Sigija ako slučajno zabije.
February 18, 201510 yr izgleda da govno nije prihvatilo promjenu kapitena. +1 ostade mi Cesc © Sent from my iPhone using Tapatalk