Zis Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 D grupa: Ubicu se. Po 6 poena imaju Virtuelni, Kalabaster i ArtisticoFC. U medjusobnim susretima svi su osvojili po 6 poena. Poen razlika u medjusobnim susretima im je sledeca: ArtisticoFC +7 Virtuelni +2 Kalabaster -9 Pored Pantelia Stars, kao drugi u grupi prolazi ArtisticoFC. oujea, ovo je bilo napeto...jel mogu promijenit ime ekipe u Bearzot82 ?
Tolaa Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 Tolo ostani! Pleonazam. oujea, ovo je bilo napeto...jel mogu promijenit ime ekipe u Bearzot82 ? Ako moze na UEFA sajtu da se menja, promeni, pa cu, kad budem zrebala i pravila novi kostur, da te ubacim pod tim imenom. Ali ako ne moze tamo, onda je bolje da ti ne menjam ni ovde, da ne bi bilo neke zabune.
Zis Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 ma zezam se, Italija osamdeset i druge, jedva su se provukli kroz grupu a onda osvojili prvenstvo
Tolaa Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 Aaa. Nisam obracala paznju na dalje od Bear, pomislila da volis medvede i odgovorila ti. :D
Tolaa Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Haxball sajt nam je ladno izbrisao ligu jer nije bila aktivna duze od 15 dana. Sreca pa sam sacuvala ko je prosao, tako da evo zreba ovde dok ne nadjem neki sajt gde mogu lepo da napravim kostur. BANG - Pilkington's Miami Heat - Midsomer United Leteci magarci - Cevap Misirke - Cuvari tradicije Pokusni kunici - Trotters Inc Argentina Utd - Artistico FC SPark - Sumadijski nistaci Pantelia Stars - The Special 1
nbg4ever Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Ovo je laz. Ja sam prosao. Fei nije. Zasto lazete? I to bas sad... Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Tolaa Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Takav si utisak ostavio da sam se sad zapitala da li si uopste ucestvovao.
Gylfi Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Bravo Tolo +1 Ua, Haxball. Sad smo oprženi za tabelarne analize.
Tolaa Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 Namestajte timove, nemojte da se veceras zalite na blokiran sajt.
San Epifanio Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 (edited) Hvala ti Tolo, na kraj pameti mi nije bilo da treba nesto da uradim sa timom. Protiv koga igram, ako Fei nije prosao dalje? Edited February 17, 2015 by San Epifanio
ducca Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Namestajte timove, nemojte da se veceras zalite na blokiran sajt. Bogme cu rizikovati u iscekivanju Chelsijevih i Bajernovih 11...
Tolaa Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 Protiv koga igram, ako Fei nije prosao dalje? Ma lupeta Mjukica, cak nije ni bio u istoj grupi sa Feijem. BANG - Pilkington's Miami Heat - Midsomer United Leteci magarci - Cevap Misirke - Cuvari tradicije Pokusni kunici - Trotters Inc Argentina Utd - Artistico FC SPark - Sumadijski nistaci Pantelia Stars - The Special 1
Recommended Posts