zoki Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Hvala! :) Sam spade me odvalio i sad strepim za plasman
Tolaa Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Mjuki 33 poena Fala Tolo. Ipak nema nade za tebe. Bilo ko da izgubi od ove dvojice, imas losiju poen razliku u susretima s njima. Pa se ti smej Mjukiju. I pusti Maucija da te pobedi, za njega ima nade, ako pobedi i ako Fei pobedi. Fei je jedini osigurao prolaz u vasoj grupi.
San Epifanio Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Ovaj neresen ishod sa Dziberom mi dodje kao pobeda. Osiguran prolazak u osminu finala.
John Coltrane Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Ipak nema nade za tebe. Bilo ko da izgubi od ove dvojice, imas losiju poen razliku u susretima s njima. Pa se ti smej Mjukiju. I pusti Maucija da te pobedi, za njega ima nade, ako pobedi i ako Fei pobedi. Fei je jedini osigurao prolaz u vasoj grupi. Zahtevam preveremene izbore!!!
Tolaa Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Ja svoje navijacke preferencije u vasoj grupi ne krijem, kao sto rekoh jos pre 20 dana u odgovoru Orasima: Sad navijam da te izbaci Fei (htedoh dodati "ili Koltrejn", ali sad bas necu), pa se ti sramoti. Za Maucija navijam u svakom slucaju. Uspeli ste da me naterate da navijam za Feija pre nego za nekog od vas dvojice.
crtamOrasi Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Zasto bre da pusti Maucija? Nemoj, Johne, ako Tottija znades.
crtamOrasi Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Zato sto je skroz realno da ispadnem iako sam u top 5 overall :(
John Coltrane Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Mauci bez uvrede, ali FC Ronin nije padao pod uticaj ni vecih od Tole <_< . Orasi ne potezi svetinju u ovakve svrhe -_-
Tolaa Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 Kao da Mauci nece pobediti i bez mog uticaja.
Tolaa Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Namestite bar nesto na vreme veceras, sajt ce da padne kad izadju sastavi timova.
Recommended Posts