Jump to content

Champppions League Fantasy 2014/15

Featured Replies

Mjuki 33 poena :rolf:

Fala Tolo.

• Replies 692
  • Views 37.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hvala! :)

Sam spade me odvalio i sad strepim za plasman :unsure:

• Author

Mjuki 33 poena :rolf:

Fala Tolo.

Ipak nema nade za tebe. Bilo ko da izgubi od ove dvojice, imas losiju poen razliku u susretima s njima. Pa se ti smej Mjukiju. I pusti Maucija da te pobedi, za njega ima nade, ako pobedi i ako Fei pobedi.

Fei je jedini osigurao prolaz u vasoj grupi.

Ovaj neresen ishod sa Dziberom mi dodje kao pobeda. Osiguran prolazak u osminu finala.

Ipak nema nade za tebe. Bilo ko da izgubi od ove dvojice, imas losiju poen razliku u susretima s njima. Pa se ti smej Mjukiju. I pusti Maucija da te pobedi, za njega ima nade, ako pobedi i ako Fei pobedi.

Fei je jedini osigurao prolaz u vasoj grupi.

Zahtevam preveremene izbore!!!

• Author

Ja svoje navijacke preferencije u vasoj grupi ne krijem, kao sto rekoh jos pre 20 dana u odgovoru Orasima:

Sad navijam da te izbaci Fei (htedoh dodati "ili Koltrejn", ali sad bas necu), pa se ti sramoti. Za Maucija navijam u svakom slucaju. :happy:

Uspeli ste da me naterate da navijam za Feija pre nego za nekog od vas dvojice. :isuse:

Zasto bre da pusti Maucija? Nemoj, Johne, ako Tottija znades.

A zasto da ne? :)

Zato sto je skroz realno da ispadnem iako sam u top 5 overall :(

Mauci bez uvrede, ali FC Ronin nije padao pod uticaj ni vecih od Tole <_< . Orasi ne potezi svetinju u ovakve svrhe -_-

• Author

:lolol: Kao da Mauci nece pobediti i bez mog uticaja. 

100!

:Hail: za petoletku i tebe.

• 2 weeks later...
  • Author

Namestite bar nesto na vreme veceras, sajt ce da padne kad izadju sastavi timova.

Jel Murinjo sutra izvodi juniore?