November 27, 201410 yr Author Mjuki 33 poena Fala Tolo. Ipak nema nade za tebe. Bilo ko da izgubi od ove dvojice, imas losiju poen razliku u susretima s njima. Pa se ti smej Mjukiju. I pusti Maucija da te pobedi, za njega ima nade, ako pobedi i ako Fei pobedi. Fei je jedini osigurao prolaz u vasoj grupi.
November 27, 201410 yr Ovaj neresen ishod sa Dziberom mi dodje kao pobeda. Osiguran prolazak u osminu finala.
November 27, 201410 yr Ipak nema nade za tebe. Bilo ko da izgubi od ove dvojice, imas losiju poen razliku u susretima s njima. Pa se ti smej Mjukiju. I pusti Maucija da te pobedi, za njega ima nade, ako pobedi i ako Fei pobedi. Fei je jedini osigurao prolaz u vasoj grupi. Zahtevam preveremene izbore!!!
November 27, 201410 yr Author Ja svoje navijacke preferencije u vasoj grupi ne krijem, kao sto rekoh jos pre 20 dana u odgovoru Orasima: Sad navijam da te izbaci Fei (htedoh dodati "ili Koltrejn", ali sad bas necu), pa se ti sramoti. Za Maucija navijam u svakom slucaju. Uspeli ste da me naterate da navijam za Feija pre nego za nekog od vas dvojice.
November 28, 201410 yr Mauci bez uvrede, ali FC Ronin nije padao pod uticaj ni vecih od Tole <_< . Orasi ne potezi svetinju u ovakve svrhe -_-
December 9, 201410 yr Author Namestite bar nesto na vreme veceras, sajt ce da padne kad izadju sastavi timova.