Tolaa Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Ovo sto ducca kaze. Ne znam kakvo si ti 6. kolo izracunao, Gylfi. :) Znate ko je ostavio Handanovica na klupi da ne bi izgubio 2 Bufonova poena? Ipak je jedva nekako pobedjen Vasic.
pantelia Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Znate ko je ostavio Handanovica na klupi da ne bi izgubio 2 Bufonova Lodyginova poena? Ipak je jedva nekako pobedjen Vasic Kralj.
Velocipede Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Ovo sto ducca kaze. Ne znam kakvo si ti 6. kolo izracunao, Gylfi. :) Da se igra po sistemu LŠ sad bi parovi bili kao u 6. kolu
ducca Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Jasno je ali to bi povuklo mnogo komplikacije, tabele bi morale da se rucno obracunaavaju posle 3. kola, sa sve gol razlikama...Previse zajebancije zarad nekog fantomskog postovanja UCL principa revans meceva. Grupa je merodavna po Haxu, on odredjuje ko s kim igra, potom Tolaa pravi zreb za 1/8 finala i pravi se novi ulaz u Hax.
Gylfi Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Ovakav sistem je dobar, ako nema back-to-back mečeva manje su šanse da neko najebe uzastopno od istog protivnika, što bi bilo vrlo verovatno bez vajldkarda a sa istim parovima kao u trećem kolu. Videh da su neki ljudi pisali da se igra LŠ sistem pa sam mislio da ste tako igrali i prethodnu sezonu, što bi sad podrazumevalo šesto haxball kolo, kao što Velocipede reče. Oke, sve razjašnjeno.
San Epifanio Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Revansirah se Hadersfildu (Sokolovici Utd.) za neugodan poraz u prvom kolu. Najbolja partija bilo koje moje fantasy ekipe ikad. Mota sa 4 poena je jedini koji nije imao neki ozbiljan doprinos u smislu cs, asistencije ili gola. 93 poena na kraju.
porucnik vasic Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 (edited) Ovo sto ducca kaze. Ne znam kakvo si ti 6. kolo izracunao, Gylfi. :) Znate ko je ostavio Handanovica na klupi da ne bi izgubio 2 Bufonova poena? Ipak je jedva nekako pobedjen Vasic. Некако? Био је дерби кола! Edited November 6, 2014 by porucnik vasic
Velocipede Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Imam isto poena ukupno kao pantelia, a on 12 bodova u grupi, ja samo 3...
Dziber Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Kako sam i 2. put puko od "kucica" :lol: U 1. kolu uvodim zordi albu koji nije ni u kadru i gubim 56-57 uz klinsit barselone. U ovom kolu imam nekih 10-15 razlike i visak igraca za 2 dan. Padam zbog ©adrijana kojeg, pazi, i sam imam u kadru. Ali skidam traku aubumerangu da bi je dao - Agueru ( :ziga:) pa mi preostaje samo da se odjavim iz ovog cenjenog takmicenja https://www.youtube.com/watch?v=aG8C4SnGkbI
Tolaa Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Rezultati: http://www.haxball.gr/group/view/13447 Poslednja dva kola u C grupi, gde su sve sami eminentni poznavaoci fudbala i Fei i Koltrejn, ce biti triler.
crtamOrasi Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Tisina tamo, 3/4 iz te grupe smrti imaju overall vise bodova od tebe. Sa poludirigovanim zrebom (poludirigovan Juve style) i jab imao 9+ bodova Sta odlucuje ako se ima isti broj bodova? Ako je pravde bice isto ko i u stvarnoj CL.
John Coltrane Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Rezultati: http://www.haxball.gr/group/view/13447 Poslednja dva kola u C grupi, gde su sve sami eminentni poznavaoci fudbala i Fei i Koltrejn, ce biti triler. Tako o grupi smrti Idi preskaci lastis
Tolaa Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Tisina tamo, 3/4 iz te grupe smrti imaju overall vise bodova od tebe. Sa poludirigovanim zrebom (poludirigovan Juve style) i jab imao 9+ bodova Sta odlucuje ako se ima isti broj bodova? Ako je pravde bice isto ko i u stvarnoj CL. Ja te nazovem eminentnim poznavaocem bez ikakve ironije, a ti tako. <_< Sad navijam da te izbaci Fei (htedoh dodati "ili Koltrejn", ali sad bas necu), pa se ti sramoti. Za Maucija navijam u svakom slucaju. I ko jos gleda nebitni overall. Sva pravila i principi odlucivanja su nam isti kao u CL, sem rasporeda utakmica koji je prilicno zeznuto namestiti da se potrefi za svaku grupu, jer sajt ima neki svoj princip prilikom zrebanja parova, nije isti za svaku grupu. To je ujedno i odgovor Gylfiju i ostalima koji su bili zbunjeni, nisam to posebno naglasavala na pocetku sezone jer po tom principu igramo evo vec cetvrtu sezonu, pa mi novajlije nisu pale na pamet. :)
Mauci Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Za Maucija navijam u svakom slucaju. Znaci mi podrska iako sam se 2x obrukao protiv jednog Feindouna.
crtamOrasi Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 ^ Mislio sam da si ironicna ne ispaljujes zurnalovsku terminologiju na nekog sem ako neces da ga pecnes :(
Recommended Posts