Pokojni Ruxin Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 I koji sam car što sam držao velbeka ovo kolo, a adriano košta isto. Ove godine igram fantazi tako što na dan utakmica pročitam u novinama da se večeras igra, zabeknem se kad pre, jurcam kući pošto jebeni rusi uvek počinju u 6....i onda samo preostane da se potrudim da za tih 10 minuta što ugrabim napravim što manje sranje.
nbg4ever Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Oh, pa dobio sam :) Ne znam koga, ali znam da sam dobio... ekeke! Aguero© ^_^
Velocipede Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Zeznuo je hax sajt nešto, treba da budu isti parovi kao u prošlom kolu Ipak se igra po principu 1,2,3 - 1,2,3, a ne 1,2,3 - 3,2,1?
Timmi Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 I koji sam car što sam držao velbeka ovo kolo, a adriano košta isto. taj rad. nisam nijedan transfer napravio.
ducca Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Ostavih jebenog Maxwella na klupi, skroz zaboravih da napravim izmenu. Ne znam protiv koga sam al nadam se da ce Adriano © biti dovoljan
*edited by mod Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 (edited) Raspali sad poslednjih 5 minuta po jinxari pošto gubiš za 2 poena u H2H.. na kraju ispade za 5 bodova. svaka čast za ovo kolo stvarno si odlično ubo. sad ostaje da dobijrm jos dva pa da ne mislim da li sam prvi u grupi ili ne. bitno mi je da sam uspeo da sačuvam wc za zadnje kolo pa da branim ovih 20-30 bodova prednosti što imam u classicu a u h2h šta bude. Edited November 6, 2014 by *edited by mod
crtamOrasi Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Orasi ti bese 4-6-0? Dobro, likuj sad :plez u spojleru: MI smo, ja i mrtvi Hazard zbog ovoga leti za sledece kolo, jebo ga bob.
ducca Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Sve u svemu fino kolo, 81 u totalu i trijumf 50 razlike, čisto da se podeblja gol razlika u grupi U Classiku Pavlle ne posustaje, ali ćeraćemo se
zoki Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 na kraju ispade za 5 bodova. svaka čast za ovo kolo stvarno si odlično ubo. sad ostaje da dobijrm jos dva pa da ne mislim da li sam prvi u grupi ili ne. bitno mi je da sam uspeo da sačuvam wc za zadnje kolo pa da branim ovih 20-30 bodova prednosti što imam u classicu a u h2h šta bude. Imao sam i malo sreće jer sam traku dao Geceu samo zato jer ga ti imaš, inače bi Kun bio ©
crtamOrasi Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Orasi ti bese 4-6-0? I cestitam na pobedi, sori na nepristojnosti :) Ako pitaju druga dvojica iz grupe nismo dogovorili 3 za 3 :P
Gylfi Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 (edited) I, na kraju se igra LŠ sistem (juče smo odigrali 6. haxball kolo) ili onako kako je po Tolinom žrebu određeno? Edited November 6, 2014 by Gylfi Pleasure
ducca Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 (edited) Zar nije ovo merodavno? http://www.haxball.gr/group/view/13447 Juce 4. kolo valjda, prosle godine je hax ako se dobro secam bio merodavan tokom takmicenja u grupi, pa palo novo zrebanje u 1/8 finala. Edited November 6, 2014 by ducca
Gylfi Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Nadam se da jeste, ipak ima nekog planiranja za protivnike, a nije niko istakao da se ne igra po žrebu.
Recommended Posts