Jump to content

Champppions League Fantasy 2014/15

Featured Replies

I koji sam car što sam držao velbeka ovo kolo, a adriano košta isto.  :isuse: 
Ove godine igram fantazi tako što na dan utakmica pročitam u novinama da se večeras igra, zabeknem se kad pre, jurcam kući pošto jebeni rusi uvek počinju u 6....i onda samo preostane da se potrudim da za tih 10 minuta što ugrabim napravim što manje sranje.

Oh, pa dobio sam :)

Ne znam koga, ali znam da sam dobio... ekeke!

Aguero© ^_^

Zeznuo je hax sajt nešto, treba da budu isti parovi kao u prošlom kolu

Ipak se igra po principu 1,2,3 - 1,2,3, a ne 1,2,3 - 3,2,1?

I koji sam car što sam držao velbeka ovo kolo, a adriano košta isto.  :isuse: 

taj rad. nisam nijedan transfer napravio.

Ostavih jebenog Maxwella na klupi, skroz zaboravih da napravim izmenu. Ne znam protiv koga sam al nadam se da ce Adriano © biti dovoljan :unsure:

Raspali sad poslednjih 5 minuta po jinxari pošto gubiš za 2 poena u H2H.. :fantom:

na kraju ispade za 5 bodova. svaka čast za ovo kolo stvarno si odlično ubo. sad ostaje da dobijrm jos dva pa da ne mislim da li sam prvi u grupi ili ne.

bitno mi je da sam uspeo da sačuvam wc za zadnje kolo pa da branim ovih 20-30 bodova prednosti što imam u classicu a u h2h šta bude.

Edited by *edited by mod

Orasi ti bese 4-6-0?

Orasi ti bese 4-6-0?

Dobro, likuj sad :dry: :plez u spojleru:

MI smo, ja i mrtvi Hazard :dry:  zbog ovoga leti za sledece kolo, jebo ga bob.

Sve u svemu fino kolo, 81 u totalu i trijumf 50 razlike, čisto da se podeblja gol razlika u grupi  :fantom:

U Classiku Pavlle ne posustaje, ali ćeraćemo se   :s_dj:

na kraju ispade za 5 bodova. svaka čast za ovo kolo stvarno si odlično ubo. sad ostaje da dobijrm jos dva pa da ne mislim da li sam prvi u grupi ili ne.

bitno mi je da sam uspeo da sačuvam wc za zadnje kolo pa da branim ovih 20-30 bodova prednosti što imam u classicu a u h2h šta bude.

Imao sam i malo sreće jer sam traku dao Geceu samo zato jer ga ti imaš, inače bi Kun bio © :unsure:

Orasi ti bese 4-6-0?

I cestitam na pobedi, sori na nepristojnosti :)

Ako pitaju druga dvojica iz grupe nismo dogovorili 3 za 3 :P

Hvala ;)

I, na kraju se igra LŠ sistem  (juče smo odigrali 6. haxball kolo) ili onako kako je po Tolinom žrebu određeno?

Edited by Gylfi Pleasure

Zar nije ovo merodavno? http://www.haxball.gr/group/view/13447

Juce 4. kolo valjda, prosle godine je hax ako se dobro secam bio merodavan tokom takmicenja u grupi, pa palo novo zrebanje u 1/8 finala.

Edited by ducca

Nadam se da jeste, ipak ima nekog planiranja za protivnike, a nije niko istakao da se ne igra po žrebu.