beyoncé Posted November 10 Posted November 10 (edited) raspoloženje nedelje - loud bark, deep bite Edited November 10 by beyoncé
wayfaring stranger Posted Friday at 21:05 Posted Friday at 21:05 Blaze Foley, lokalni lik koji je živeo od danas do sutra. Zanimljivo da sam sva njegova izdanja (i nekoliko tribute albuma) s kraja devedesetih i početka dvehiljaditih dobio na poklon od prijatelja iz Amerike. U Nurnbergu na uličnoj manifestaciji neka zena prodavala diskove. Uglavnom šoder muzika, ali jedan do drugoga neotpakovan Blaze Foley - Dawg years i Townes - Legend. Kao sa slike gore. Pitam, koliko, kaze svaki disk iz kutije po evro. Pitam, i ova dva. Kaze, i ta dva. Ne računam da sam ih platio. Legend sam poklonio, Blaze je u kolekciji. Računam da sam i njega dobio. A John Prine, pa lep cover i sjajni komentari ispod videa: If that doesn't touch your soul, you don't have one. It's the most John Prine sounding song that John didn't write that there ever could be. 3 1
holden kolfild Posted Saturday at 13:27 Posted Saturday at 13:27 (edited) ova se crta sama kao nastavak prethodnog posta> Edited Saturday at 13:28 by holden kolfild 1 1
Recommended Posts