maheem Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 (edited) ponekad se pitam da li živiš u mojim folderima drugi dan se budim sa ovim i ne bunim se. jaka rstva Edited August 21, 2016 by maheem
roksi Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 ponekad se pitam da li živiš u mojim folderima u bre, kad to kaze neko sofisticiranog sluha i uha kao sto je tvoje, to je za mene mega kompliment. merci!
maheem Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 kakav je genijalac Henry Mancini ne možeš da ne osetiš svaki ton ove priče:
maheem Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 sanjao ovu stvar i sad ću je morati izbaciti iz glave nečim drugim. smešno pevam
maheem Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 UFO...uvek me podseti na vreme otkrivanja drugačijih plesnih muzika koje si mogao čuti u par radijskih emisija koje si snimao na kasete pa kasnije čekao da se nešto od toga pojavi na bugarskim diskovima u lokalnim cedetekama. Na odlaske na partije vozom u bg i čuvanje flajera. Voleo bih da me neka nova muzika tako vozi i dalje
maheem Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=5_24OkTyT3k
Recommended Posts