roksi Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 (edited) Jel RRR? Ja ponekad i zapisujem šta oni pustaju, korisni su skoro k'o Lancia, odnosno kako se sad zove. bese PBS u ovom slucaju:) poslednjih godina se, ne znam ni ja zasto, cesce zaustavim na tim talasima. al obe stanice su zaista odlicne. riznice. E stvarno, mogao bih da potražim stream. aprile, evo obe radio stanice: PBS i RRR. (ima live streaming kao i podcast svih emisija). tu rade ljudi koji iskreno vole to sto rade, a vecina su volonteri. Edited March 18, 2016 by roksi
roksi Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 da ne trolujem temu pa da dodam mali hit dana. (ovo, pak, courtesy of Double J)
April Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 aprile, evo obe radio stanice: PBS i RRR. (ima live streaming kao i podcast svih emisija). tu rade ljudi koji iskreno vole to sto rade, a vecina su volonteri. Odlični, trenutno slušam Triple R Hvala, Roksi
roksi Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Odlični, trenutno slušam Triple R Hvala, Roksi ma, don't even mention it, super, bas mi drago da ti se dopalo:) i ja slusala malo veceras 'beat orgy'. bas dobro.
April Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 U neuspelom traganju za Fattburger - Slizzin, otkrih ovu savršenu inkarnaciju prastarog klasika Roberte Flack: https://www.youtube.com/watch?v=3BL0wG5cN6o Pronašao sam i verziju Fattburgera, a izvođenje Larry Coryell-a sam čak i odslušao u Bg na jednom jazz festivalu, ali niko ni prići Ajzaku.
Recommended Posts