March 18, 20169 yr Jel RRR? Ja ponekad i zapisujem šta oni pustaju, korisni su skoro k'o Lancia, odnosno kako se sad zove. bese PBS u ovom slucaju:) poslednjih godina se, ne znam ni ja zasto, cesce zaustavim na tim talasima. al obe stanice su zaista odlicne. riznice. E stvarno, mogao bih da potražim stream. aprile, evo obe radio stanice: PBS i RRR. (ima live streaming kao i podcast svih emisija). tu rade ljudi koji iskreno vole to sto rade, a vecina su volonteri. Edited March 18, 20169 yr by roksi
March 19, 20169 yr aprile, evo obe radio stanice: PBS i RRR. (ima live streaming kao i podcast svih emisija). tu rade ljudi koji iskreno vole to sto rade, a vecina su volonteri. Odlični, trenutno slušam Triple R Hvala, Roksi
March 19, 20169 yr Odlični, trenutno slušam Triple R Hvala, Roksi ma, don't even mention it, super, bas mi drago da ti se dopalo:) i ja slusala malo veceras 'beat orgy'. bas dobro.
March 19, 20169 yr U neuspelom traganju za Fattburger - Slizzin, otkrih ovu savršenu inkarnaciju prastarog klasika Roberte Flack: https://www.youtube.com/watch?v=3BL0wG5cN6o Pronašao sam i verziju Fattburgera, a izvođenje Larry Coryell-a sam čak i odslušao u Bg na jednom jazz festivalu, ali niko ni prići Ajzaku.