Jump to content
IGNORED

European Qualifiers Fantasy

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tolaa

60

• John Coltrane

26

• Timmi

21

• zoki

16

Top Posters In This Topic

Posted

Ovo govno od sajta opet nije prihvatalo izmene ni kapitena :isuse:  Ostao mi Miler kapiten, srecom sam izmene napravio jos ranije. Idioti.

Posted

Meni je kapiten prihvacen, ali sad imam first world problem da li traku da prebacim s njegovih 9 poena na nekog Belgosa sa 2 utakmice u ovom kolu. Makar o protivniku ne moram da razmisljam posto sam slobodna ovo kolo. 

Posted

I meni je ostao Muller, a Seferovic na klupi :isuse:

Posted (edited)

Koga ne pokrade UEFA, pokradu ga majmuni. Nista od Poleksicevog CS-a i odbranjenog penala i CS-a Kombarova. :isuse:

Edited by Tolaa
Posted

ekekeke

nego, sta ces da radis s kapitenom?

Posted

Skinula sam mu traku, dobio je De Bruyne. Ako nista ne uradi veceras (pod nicim podrazumevam sve manje od gola + asistencije), necu rizikovati da mu je ostavljam i za Izrael, nego imam Naismitha protiv Gibraltara sutra. Slobodno prepisi recept.  :fantom:

Posted

Lebac ti jebem razani, totalno sam zaboravio da se to igra u 3 dana. Nista nisam dirao, jutros palim komp kad ono Runi ©, Seferovic pored njega, Bejns i R.Rodrigez clean. 36 poena vec :fantom:

Posted

Skinula sam mu traku, dobio je De Bruyne. Ako nista ne uradi veceras (pod nicim podrazumevam sve manje od gola + asistencije), necu rizikovati da mu je ostavljam i za Izrael, nego imam Naismitha protiv Gibraltara sutra. Slobodno prepisi recept.  :fantom:

pa ti slusaj zene <_<

Posted

toloo, ovo je ispalo odlicno  :blush:

zene...

Posted

Bar sam nekom pomogla. <_< Moj je dao samo 1 gol, izasao i pustio tvog da da jos 2 komada. 

Ne nerviram se jer mi je klasik ionako nebitan, a u h2h u ovom kolu igram prijateljsku protiv nevidljivog protivnika.

Posted

Israel-Belgija ulazi u ovo kolo?

Posted

Rezultati 5. kola.

A grupa:

Muffin - Limanac Utd 62-64

NR Ada Medjica - Karl Marx 74-29

Pilkington - Terrible Muriel 89-55

Pokusni kunici - Sokolovici Utd 85-52

Mrs Jones from 2B - /

Tabela:

16jikhz.jpg

B grupa:

FC Ronin - Cuvari tradicije 62-63

Miami Heat - Cevap 66-63 (Fei pobedio i pored prslinovskih -16 :Hail:)

Pantelia Stars - SPark 78-111

Petoletka - Prolup 59-57

EON - /

Tabela:

4g4x3a.jpg

Koga ne mrzi, neka proverava.  :fantom: