Tolaa Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 De Brujne te pozdravlja :smoris: Aha, dobro onda, Robbie Keane uzvraca pozdrave ovako: golovima - :smoris: :smoris: :smoris: i asistencijama - :smoris: :smoris: Kapitenski. Ne mogu da verujem da ga vi carevi niste uzeli.
Tolaa Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Rezultati i tabele posle 2. kola: A grupa B grupa
John Coltrane Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Ja sam se uzdao u Oshea i McGidija. Ali i bez Robija dovoljno za laku pobedu i prvo mesto na tablici . Iskreno ne znam ni gde igra Robi i da je i dalje u repki
Tolaa Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Ja sam uzela svu trojicu, jedino je bila dilema kome traku, Robiju ili McGeady-ju. A ne znam ni ja gde igra, videla (na transfer listi na sajtu) da je odigrao prvu utakmicu, napadac je i igra protiv Gibraltara. Ne treba vise informacija. Tako sam sad uzela nekog Gruzijca, ne znam ni ime da mu procitam, ali nema veze. -4 ovog puta.
John Coltrane Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Jbt vec danas se nastavlja, slucajno videh.
zoki Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 U oba kola protiv najboljeg rezultata, a ja drugi u totalu, pa je bo te
Timmi Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 jebeni robi kin. bitno je da ja imam lukaku i robena.
adasevic Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 U proslom kolu se zajebao i istripovao da imam fore da menjam u petak i jbg, izgubih... Doduse Kijelini je izdominirao i u mom timu :D Sad sam ko Tolaa kupio neke Gruzijce ne znam ni kako da se radujem kad vidim ko je dao gol :) Red je da zabelezim konacni i jedan trijumf...
zoki Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Mandžukić kralj... 6 golova a on bez učinka, ne može to svako..
John Coltrane Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 A kako je Bonuci mogao da dobije crveni protiv Malte? Kako iko moze da bude toliki debil? Izbi mi cs iz dzepa Spark me shije za 10 bodova, obojica imamo Seferovica i po dvojicu u igri i 2 na klupi.
Tolaa Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Gylfi bar po gol u svakom kolu, nema veze protiv koga igra. Ipak cu da izgubim od karl marxa, nikako da potrefim kapitena.
John Coltrane Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Cestitke Timmiju na pobedi, ja u strahu od Nemackoj nadojavanja Irske ostavim Oshea na klupi
Tolaa Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Rezultati ce biti kad se bude znalo sta je sa utakmicom Srb-Alb.
Recommended Posts