October 11, 201410 yr De Brujne te pozdravlja :smoris: Aha, dobro onda, Robbie Keane uzvraca pozdrave ovako: golovima - :smoris: :smoris: :smoris: i asistencijama - :smoris: :smoris: Kapitenski. Ne mogu da verujem da ga vi carevi niste uzeli.
October 12, 201410 yr Ja sam se uzdao u Oshea i McGidija. Ali i bez Robija dovoljno za laku pobedu i prvo mesto na tablici . Iskreno ne znam ni gde igra Robi i da je i dalje u repki
October 12, 201410 yr Ja sam uzela svu trojicu, jedino je bila dilema kome traku, Robiju ili McGeady-ju. A ne znam ni ja gde igra, videla (na transfer listi na sajtu) da je odigrao prvu utakmicu, napadac je i igra protiv Gibraltara. Ne treba vise informacija. Tako sam sad uzela nekog Gruzijca, ne znam ni ime da mu procitam, ali nema veze. -4 ovog puta.
October 12, 201410 yr U proslom kolu se zajebao i istripovao da imam fore da menjam u petak i jbg, izgubih... Doduse Kijelini je izdominirao i u mom timu :D Sad sam ko Tolaa kupio neke Gruzijce ne znam ni kako da se radujem kad vidim ko je dao gol :) Red je da zabelezim konacni i jedan trijumf...
October 13, 201410 yr A kako je Bonuci mogao da dobije crveni protiv Malte? Kako iko moze da bude toliki debil? Izbi mi cs iz dzepa Spark me shije za 10 bodova, obojica imamo Seferovica i po dvojicu u igri i 2 na klupi.
October 13, 201410 yr Gylfi bar po gol u svakom kolu, nema veze protiv koga igra. Ipak cu da izgubim od karl marxa, nikako da potrefim kapitena.
October 15, 201410 yr Cestitke Timmiju na pobedi, ja u strahu od Nemackoj nadojavanja Irske ostavim Oshea na klupi