Tolaa Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Nece nesto haxball, pa evo na ovom sajtu, malo je nepreglednije, ali posluzice. Grupa A: http://www.createyourleague.com/pannello/visualizza-calendario/20592 Grupa B: http://www.createyourleague.com/pannello/visualizza-calendario/20593 E, sad, hocete li da igramo 8 kola u grupi, pa da po 2 tima prolaze i onda duple utakmice u polufinalu i finalu, ili 8 kola u grupi, pa po jedna u cetvrt i polufinalu, a onda dupla u finalu u barazu? Zapravo je pitanje da li je malo da samo po 2 tima prodju.
Timmi Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 (edited) Pa valjda ima 10 kola, ne 12. S 9 ekipa je potrebno 9 kola da svako igra sa svakim. Dobro, ipak je 12, ali i dalje 9 kola. Edited September 8, 2014 by Timmi
Tolaa Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 (edited) Pa valjda ima 10 kola, ne 12. S 9 ekipa je potrebno 9 kola da svako igra sa svakim. Ima 12 kola, i baraz se racuna. Za ovo drugo si u pravu, dodacu i 9. kolo. Edited September 8, 2014 by Tolaa
Tolaa Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Dodato je, na istim je linkovima. Sorry zbog gluposti. Znaci imacemo 9 kola u grupama, i onda po jednu utakmicu od cetvrtfinala do finala.
Tolaa Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Ladno sam pobedila Sokolovice. Pre danasnjih utakmica je imao +8 i 2 igraca vise, ali su Bale i Gylfi to sve nadoknadili. Cak ni dzinksovanje nije bilo potrebno pored ta dva u timu.
Tolaa Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 (edited) Sto mi niko nije rekao da ne mozete da vidite parove na ovom sajtu osim ako se ne registrujete? Sad kliknula na link izlogovana, pa vidim da ne moze. Evo u spojleru parovi za one koje mrzi da se registruju, stavljacu i rezultate i tabele posle svakog kola. Za ovo prvo cu staviti sutra, kad sve obracunaju na UEFA sajtu. A grupa: Nije stao poslednji par u 9. kolu, to je Pilkington - muffin, a NR Ada Medjica je slobodan. B grupa: Edited September 9, 2014 by Tolaa
cvrlle Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 ja se i registrovao, kad ono opet corak. stoji samo page not found
Tolaa Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Kakva glupost. Nista, kacicu rezultate i tabele posle svakog kola.
John Coltrane Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Blind asist pa Bonuci gol-ubedljiva pobeda nad Petoletkom
adasevic Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Znaci vise od pola tima mi nije igralo, ukljucujuci i Robena kapitena, Hummelsa i Kijelinija NA kraju sam imao 2 poena vise nego Levadovski kapiten sam
zoki Posted September 10, 2014 Author Posted September 10, 2014 Treći najbolji rezultat u ligi, ali u H2H sam naleteo na timmija...
Gylfi Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Jebao me Forbrydelsen. Mada, greške poput Bejla i Roberta ne smeju da se dese ni u desetominutnom nameštanju.
Tolaa Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Rezultati, A grupa: Tabela, A grupa: Rezultati, B grupa: Tabela, B grupa:
Recommended Posts