September 8, 201410 yr Nece nesto haxball, pa evo na ovom sajtu, malo je nepreglednije, ali posluzice. Grupa A: http://www.createyourleague.com/pannello/visualizza-calendario/20592 Grupa B: http://www.createyourleague.com/pannello/visualizza-calendario/20593 E, sad, hocete li da igramo 8 kola u grupi, pa da po 2 tima prolaze i onda duple utakmice u polufinalu i finalu, ili 8 kola u grupi, pa po jedna u cetvrt i polufinalu, a onda dupla u finalu u barazu? Zapravo je pitanje da li je malo da samo po 2 tima prodju.
September 8, 201410 yr Pa valjda ima 10 kola, ne 12. S 9 ekipa je potrebno 9 kola da svako igra sa svakim. Dobro, ipak je 12, ali i dalje 9 kola. Edited September 8, 201410 yr by Timmi
September 8, 201410 yr Pa valjda ima 10 kola, ne 12. S 9 ekipa je potrebno 9 kola da svako igra sa svakim. Ima 12 kola, i baraz se racuna. Za ovo drugo si u pravu, dodacu i 9. kolo. Edited September 8, 201410 yr by Tolaa
September 8, 201410 yr Dodato je, na istim je linkovima. Sorry zbog gluposti. Znaci imacemo 9 kola u grupama, i onda po jednu utakmicu od cetvrtfinala do finala.
September 9, 201410 yr Ladno sam pobedila Sokolovice. Pre danasnjih utakmica je imao +8 i 2 igraca vise, ali su Bale i Gylfi to sve nadoknadili. Cak ni dzinksovanje nije bilo potrebno pored ta dva u timu.
September 9, 201410 yr Sto mi niko nije rekao da ne mozete da vidite parove na ovom sajtu osim ako se ne registrujete? Sad kliknula na link izlogovana, pa vidim da ne moze. Evo u spojleru parovi za one koje mrzi da se registruju, stavljacu i rezultate i tabele posle svakog kola. Za ovo prvo cu staviti sutra, kad sve obracunaju na UEFA sajtu. A grupa: Nije stao poslednji par u 9. kolu, to je Pilkington - muffin, a NR Ada Medjica je slobodan. B grupa: Edited September 9, 201410 yr by Tolaa
September 10, 201410 yr Znaci vise od pola tima mi nije igralo, ukljucujuci i Robena kapitena, Hummelsa i Kijelinija NA kraju sam imao 2 poena vise nego Levadovski kapiten sam
September 10, 201410 yr Jebao me Forbrydelsen. Mada, greške poput Bejla i Roberta ne smeju da se dese ni u desetominutnom nameštanju.