Jump to content
IGNORED

European Qualifiers Fantasy

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tolaa

60

• John Coltrane

26

• Timmi

21

• zoki

16

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Jebala ih vremenska razlika, ostade mi Runi kapiten, Bonuci i Haldorson na klupi :isuse::rant:

edit: Dobro je™ Bonuci ga je primio malopre.

Edited by John Coltrane
Posted

Protiv Gylfija u ovom kolu igramo ja, Gylfi i ironija. :)

Posted

Gilfi i gol i asist, ali od bedaka na prvu loptu nisa video da mi je i KDB na klupi. Nadam se da ga Vilmots nece podezati -_- 

Posted

Na čistu sreću sam bio prvi u grupi, ili na nenameštanje ostalih - zaista sam minimalno ispratio kako je ko igrao. Red je bio da me neko počisti ovako kao Tolaa.

Posted

Ispisem ceo post sa sve rezultatima, tiebreak racunicama i svim ostalim, i onda zatvorim chrome... :isuse:

Uracunala sam i automatske izmene koje na sajtu jos nisu ubacili, a i ko zna kad ce, a nama 1/4 finala pocinju danas.

A grupa

karl marx - Mjukica 59:53

Limanac Utd - Sokolovici Utd 33:58

Mrs Jones from 2B - Pokusni kunici 69:45

Pilkington - muffin 37:57

NR Ada Medjica - slobodan

Konacna tabela:

o90h87.jpg

U UEFA-inim takmicenjima u slucaju istog broja poena se gleda medjusobni susret, tako da su Kunici ispred Sokolovica (imala sam i rezultat i kolo u kom su igrali dok nisam sve izbrisala, sad trazite ako hocete da proveravate), a Muffin je u ovom kolu dobio Pilkingtona i tako ga izbacio.

B grupa

Cevap - SPark 35:54

Cuvari tradicije - Prolup 20:51

EON - Petoletka 34:39

FC Ronin - Pantelia Stars 49:41

Miami Heat - slobodan

Konacna tabela:

2ekn1fp.jpg

:isuse: Dobro je sto Pantelia nije dobio, nikad ne bih raspetljala svu cetvoricu sa po 15 poena! Ovako, kod preostale trojice, iz medjusobnih susreta svi imaju po 3 boda (opet, trazite sami ako vam se proverava), a medjusobne poen razlike se, srecom, secam:

Cevap +24

Miami -11

Cuvari -13

Za ostatak tabele, ispod 4. mesta, nisam trazila medjusobne susrete, ionako nije bitno.

Posted

Parovi 1/4 finala

Mrs Jones from 2B - Cuvari tradicije

Cevap - Sokolovici Utd

Pokusni kunici - Miami Heat

SPark - Muffin

Odmah su uparena i polufinala, po principu da prvoplasirani ne mogu da se sretnu pre finala (znam da ti je laknulo, Timmi), kao ni 1. i 2. iz iste grupe. 

Posted

Pa da si iskoristio WC, verovatno bi pobedio Koltrejna i kvalifikovao se. Pa ti posle cuvaj. 

Ni 4. u klasiku nije prosao. Zato ja, druga, odmah veceras nalecem na petog. :isuse:

Posted

Pa da si iskoristio WC, verovatno bi pobedio Koltrejna i kvalifikovao se. Pa ti posle cuvaj.

Ni 4. u klasiku nije prosao. Zato ja, druga, odmah veceras nalecem na petog. :isuse:

Imaš +4

Raspao sam se u poslednjim kolima, morao sam malo da se razmrdam

Posted

Nemam, i ja sam napravila -4. I zaboravila da postoji Gibraltar, pa nemam nijednog Skota. :isuse: I treba da izgubim.

Posted

Flecerica 3 komada :fantom:, Miler 1 sa kreca.

Jbt tacno ce me 2 jebena propustena kola (ona na moru pocetkom septembra) kostati prolaza :isuse:

Posted

Mislis, kostala su te prolaza? Posto je grupna faza zavrsena, 1/4 finale je u toku. 

Ala me je zgazio Zoki s Flecerom. :isuse: Kako je moguce zaboraviti na jedan Gibraltar?! :isuse:

Posted

Dobro bre Tolo, poenta ovog fantazija je da prvo pogledaš s kim igra Gibraltar :D

Malo sam se pribojavao tvog džinksa ali ipak Janko nastavlja dominaciju :fantom: