Jump to content
IGNORED

Superkul Gej Lista

April

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• boshoku

27

• MocaVukotic

23

• ordi

22

• April

22

Top Posters In This Topic

Posted

Au kakva stvar, sad si me podsetio...šta se kasnije dogodilo s tim ljudima? Lobotomija, jbt. 

Prslo to po svim shavovima. A i raspalo se, pre prskanja.

A pravi & jedini naslednik je ovde, zivo & zdravo: 

Posted

Tačno, gledao sam Bogovića i njegov bend pre jedno četiri godine na Belefu i sviraju najveći deo koncerta stvari sa prva tri albuma kazališta, koje zvuče maltene isto kao originali. Ovo što radi Houra sa sadašnjim Kazalištem, nema nikakve veze sa njihovim novotalasnim periodom, to je neka polunarodnjačka estrada.

Posted

Tačno, gledao sam Bogovića i njegov bend pre jedno četiri godine na Belefu i sviraju najveći deo koncerta stvari sa prva tri albuma kazališta, koje zvuče maltene isto kao originali. Ovo što radi Houra sa sadašnjim Kazalištem, nema nikakve veze sa njihovim novotalasnim periodom, to je neka polunarodnjačka estrada.

Ma da. Onog momenta kad su se totalno razisli i kad je Houra uzeo onog mamlaza iz Patrole da im peva - e, tog momenta je ta grupa prestala da postoji u tom nekom "skoro pa izvornom" izdanju. Strozije gledano - sve posle prvog albuma je kompromis - mada i to licni na nesto u odnosu na tresh iz postYu perioda.  

Posted

dal ste normalni

ovaj topik

bez gabija

ne sme biti

Posted

Stavljao ja daf negde na početku topika (Brothers).

Ovo isto valja ovde

• 5 weeks later...