wall Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Nije bio loš ovaj 4. set. Mada više su pali Australijanci nego što smo mi bili ubedljiviji.
wall Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Zna li neko šta je sa Stankovićem? Očajne partije...
wall Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Jovović nikako da se nađe sa srednjacima... Zato toliko i gura na krajeve.
Parsons Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 kako rts komentator nema pojma , kaze jos nije proradila dijagonala tehnicar - srednjak
wall Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Konačno Petrić. Nije mi jasno zašto nije i pre bio starter.
Parsons Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 dizac nam je los, predvidiv i neprecizan. jel mali mitic na klupi?
wall Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 dizac nam je los, predvidiv i neprecizan. jel mali mitic na klupi? Nema Mitića u rep.
Ajant23 Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Ma, lepo je igrao Jović na raznim mečevima ranijih takmičenja, tu su dva tehničara, ima vremena, Svetsko tek počinje, forma se tempira...
Lezilebovich Posted September 6, 2014 Author Posted September 6, 2014 odlično, 3 :0, sutra protiv najgoreg u grupi, tako da grupu završavamo sa odličnim jednim porazom. Nadam se da će i Poljaci dobiti Argentince, kao i sve ostalo u novoj grupi :).
wall Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Ma, lepo je igrao Jović na raznim mečevima ranijih takmičenja, tu su dva tehničara, ima vremena, Svetsko tek počinje, forma se tempira...Jovović.Mislim, odbojka zaslužuje da barem tačno imenujemo igrače reprezentacije. :) Što se tiče drugog tehničara, nema tu mnogo očekivanja... Petković je... Hm pa tu gde jeste. Na klupi. Onako laički, prijem nam nije sjajan, servis još gori i jednostavno ne uklapamo se u današnji stil igre.
aram Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 di ste odbojkasi, danas, najverovatnije odlucujuca tekma za dalje, kakve su prognoze? ja cijenim da ce nam se usrati u zivot najstrasnije
Nesh Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Ja hteo da odigram na Italiju (kvota 2.00) ali me na nekom sajtu skoro pismanise; kazu Zajcev nece igrati i Srbija sigurno dobija. Jos se mislim dal da igram i izmalerisem Italiju. :D
wall Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 di ste odbojkasi, danas, najverovatnije odlucujuca tekma za dalje, kakve su prognoze? ja cijenim da ce nam se usrati u zivot najstrasnije Vidjetčemo
Recommended Posts