Jump to content

Odbojka - svetsko prvenstvo Poljska 2014

Featured Replies

Nije bio loš ovaj 4. set.

Mada više su pali Australijanci nego što smo mi bili ubedljiviji.

• Replies 213
  • Views 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zna li neko šta je sa Stankovićem?

Očajne partije...

Jovović nikako da se nađe sa srednjacima... Zato toliko i gura na krajeve.

kako rts komentator nema pojma :frust: , kaze jos nije proradila dijagonala tehnicar - srednjak :lolol:

Možda ga zbuni neki penal iza pa... :D

Konačno Petrić.

Nije mi jasno zašto nije i pre bio starter.

dizac nam je los, predvidiv i neprecizan.

jel mali mitic na klupi?

• Author

petkovic valjda

dizac nam je los, predvidiv i neprecizan.

jel mali mitic na klupi?

Nema Mitića u rep.

Ma, lepo je igrao Jović na raznim mečevima ranijih takmičenja, tu su dva tehničara, ima vremena, Svetsko tek počinje, forma se tempira...

• Author

odlično, 3 :0, sutra protiv najgoreg u grupi, tako da grupu završavamo sa odličnim jednim porazom. Nadam se da će i Poljaci dobiti Argentince, kao i sve ostalo u novoj grupi :).

Ma, lepo je igrao Jović na raznim mečevima ranijih takmičenja, tu su dva tehničara, ima vremena, Svetsko tek počinje, forma se tempira...

Jovović.

Mislim, odbojka zaslužuje da barem tačno imenujemo™ igrače reprezentacije. :)

Što se tiče drugog tehničara, nema tu mnogo očekivanja... Petković je... Hm pa tu gde jeste. Na klupi.

Onako laički, prijem nam nije sjajan, servis još gori i jednostavno ne uklapamo se u današnji stil igre.

di ste odbojkasi, danas, najverovatnije odlucujuca tekma za dalje, kakve su prognoze?

ja cijenim da ce nam se usrati u zivot najstrasnije :ph34r:

Ja hteo da odigram na Italiju (kvota 2.00) ali me na nekom sajtu skoro pismanise; kazu Zajcev nece igrati i Srbija sigurno dobija. Jos se mislim dal da igram i izmalerisem Italiju. :D

di ste odbojkasi, danas, najverovatnije odlucujuca tekma za dalje, kakve su prognoze?

ja cijenim da ce nam se usrati u zivot najstrasnije :ph34r:

Vidjetčemo :fantom: