September 29, 20222 yr Da se Sonja i Jelena nisu penzionisale sa zdravom Dabovickom , mislim da bi utakmica bila zanimljivija. Deluje mi da je ovaj americki tim malo slabiji od prethodnih iako sve ekipe melju sa velikom razlikom. Edited September 29, 20222 yr by Micko8
April 16, 20231 yr Marina i Fenerbahče osvojili titulu prvaka Evrope, +39 u finalu. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
June 18, 20231 yr gledam bez tona, jel ovde bitna razlika? i jedni i drugi zovu tajmaute a rešena utakmica Edited June 18, 20231 yr by levi
June 18, 20231 yr 4 minutes ago, levi said: gledam bez tona, jel ovde bitna razlika? Da. Da smo izgubili 4 razlike, dovoljna bi bila pobeda Turske protiv Slovačke za prvo mesto. Edited June 18, 20231 yr by Milošica
June 19, 20231 yr Žene u osmini na Britaniju, ako prođu idu na Belgiju. Da su dobile Mađarsku igrale bi u četvrtfinalu sa pobednikom Češka-Grčka. Dakle Mađarska, Češka ili Grčka u polufinalu
June 20, 20231 yr A sad posle anti kosarke u derbiju, prelazimo na Srbija - VB, verujem u nase igracice i pobedu
June 21, 20231 yr Гледајући резултате женске кошарке, налетех на ово https://www.flashscore.com/match/25OiVfys/#/match-summary Видео некад неко оваконешто у такмичарском мечу?
June 22, 20231 yr Au, meni je ovo delovalo i više nego nategnuto za Mađarsku... Iz nekoliko uglova se ne može videti ono što su svirali, a ipak su dosudili/promenili odluku koja je odlučila pobednika.