August 22, 20222 yr 10 hours ago, theanswer said: E da, pritom nam je Marina na njeno insistiranje promenila pravila u pionirskom uzrastu i dozvolila zonu i pik. Zona za pionirke gde je trojka 6,75 i igra se sedmicama. Pa to je ludilo mozga. Sedmice za pionirke? Zar seniorke ne igraju sa šesticama?
August 22, 20222 yr 6 minutes ago, Profesionalac said: Sedmice za pionirke? Zar seniorke ne igraju sa šesticama? Ma da, šesticama sam mislio, poenta je bila da igraju ko i seniorke.
September 26, 20222 yr Tako je bre, javno a ne da se sve nesto krije iza paravana , sve je lepo, kao dobri su odnosi a igraci ili igracice ne mogu da se gledaju ocima Edited September 26, 20222 yr by Micko8
September 27, 20222 yr dobile devojke francusku ako australija dobije japan cetvrtfinale sa kinom ako izgubi sa amerikankama krajisnik igrala dobro
September 27, 20222 yr 12 minutes ago, cedo said: dobile devojke francusku ako australija dobije japan cetvrtfinale sa kinom ako izgubi sa amerikankama krajisnik igrala dobro Nije, iz nekog razloga žreba se. MI smo po svemu sudeći 3 ili 4, dakle drugi šešir, i možemo igrati sa usa ili kina iz prvog šešira
September 27, 20222 yr 9 minutes ago, Fakundo Sava said: Nije, iz nekog razloga žreba se. MI smo po svemu sudeći 3 ili 4, dakle drugi šešir, i možemo igrati sa usa ili kina iz prvog šešira a sta sam ja rekao ? Edited September 27, 20222 yr by cedo