Bojan Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Meni su te proslave bile oduvek malo neukusne. A i sada - kakav režim, takva proslava ili prijem. Svi se prilagođavaju, a i valja narod malo uveseljavati. Što kažu ovi truli bogataši i kapitalisti - sirotinja je oduvek znala dobro da tera loptu.
red star forever Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Svaka čast košarkašicama, išle na prijem kao i svi ostali godinama prije njih, jaka stvar. Jbt čitam kako su neke trenirale do osmog mjeseca trudnoće, opet trenirale ili igrale tri mjeseca nakon porođaja da bi postigle sve ovo i našlo im se zamjeriti zamisli što one nisu počele revoluciju. 🙄🙄 Vi revolucionari fino na ulice pa ispravljajte krive Drine, djevojkama svaka čast! 🏆💪 3
James Marshall Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Znam da je offtopic, ali ovdje smo pisali o tome, eno na društvenim mrežama Predraga Popovića isječak (navodno) presretnutog razgovora Andreja Vučića kako kaže "e dolazi mi Boža Maljković, pa ću malo kasniti" Tako da nije možda Boža bot, on je nešto gore
ronin Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Sonja Vasić pozitivna na koronu...Verovatno ništa od OI ... 1
אַף אֶחָד Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 2.26?!?! Bokte. Otac joj je 2.07, ali opet... nadam se da je dete pre svega zdravo i da je za nju safe da igra basket. Ako dodje do seniorske konkurencije... Dzizs. Kod zena ima centara od 185, 190... Ovo je ko 2.50 u muskoj konkurenciji... Moja drugarica koja je igrala basket kao plej na reprezentativnom nivou, moze kroz noge da joj protrci... Mislim da joj je bukvalno do lakta, ako i toliko. https://www.yqqlm.com/2021/01/2-meters-26-13-year-old-girl-is-as-tall-as-yao-ming-fans-excitedwaiting-for-her-to-shock-the-world-basketball/
renne Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 Danas startuju kvalifikacije za SP koje se održava u kengurlendu Prva protiv Južne Koreje
Profesionalac Posted February 10, 2022 Posted February 10, 2022 Nikako da slomimo korejke, pred kraj poluvremena imale su naše 10 razlike, pa ispustila, sad u 3/4 imale 13, i opet korejke spustile na 7.
theanswer Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Prošlo je malo ispod radara da je Marina odlučila da ostane, potpisala ugovor na 2 godine iako verovatno najbolje i ona zna gde smo sad. Ali bitna pobeda za kontinuitet učešća na velikim takmičenjima. Ovim novim devojkama će značiti da igraju na SP. Sama činjenica da prvak Evrope mora da igra opet kvalifikacije da bi iz Fiba neko uzeo pare za ove turnire je...
renne Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Kakvo šamarenje protiv australki Super veče u žeravici
levi Posted March 5, 2022 Posted March 5, 2022 American basketball star Brittney Griner detained in Russia on drug charges, faces up to 10 years in prison, Fox News reports. Phoenix Mercury All-Star and two-time Olympic gold medalist Brittney Griner has reportedly been detained in Russia on drug charges. Russian Federal Customs Service detained an American basketball player at Sheremetyevo Airport near Moscow after finding hashish oil vape cartridges in her luggage. 1
Recommended Posts