Jump to content
IGNORED

Zenska kosarka

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Ivana Raca koja je išla na Wake Forest 28. pik na Wnba draftu ide u LA. To je treća runda. 

• 2 months later...
Posted

Počelo je EP za žene, igra se u Valensiji i Strazburu. U Valensiji je završnica. Sistem takmičenja isti ko u Srbiji pre 2 godine, prvak grupe ima prolaz direktno u četvrfinale, drugi i treći razigravaju u osmini finala. U grupi smo sa Italijom, CG i Grčkom, danas u 18h sa Italijom pa sutra u 12h sa Grčkom. Italijanke bi mogle biti zajebane. Cilj je biti u 5 jer se tako kvalifikuješ za SP sledeće godine. Zato i fokus na EP iako su OI ove godine takodje pa ne može da se baš razigrava drugi tim ovde ko što bi bilo logično. SK prenosi, ali ne znam gde će uglaviti sve ove prenose, trenutno ide na SK3 Rusija-Češka. Radi neka žena, devojka prijatnog glasa, koja je imala korektnu najavu, taman sam se ponadao osveženju ali joj je pbp......

Posted

Neverovatno nedisciplinovano odigrana utakmica po principu dža bu u odbrani, preko granice faula, svaka četvrtina izlazak rano iz bonusa i onda gomila glupih faulova za bacanja plus totalno nepostojanje defanzivnog skoka. Ovako se ne mogu pobediti ni juniorske ekipe. 

Posted
1 hour ago, theanswer said:

Ovako se ne mogu pobediti ni juniorske ekipe. 

:fantom:

Posted (edited)
2 minutes ago, J.R. Cash said:

:fantom:

Isključio posle faula Bruks na minus 5 i minut i nešto do kraja i onda pročitam nešto na tviteru i vratio da vidim šta se desilo. Kakav choke Italijanki. 

Btw, tu na minus 6 oprošten Sonji na ime čist faul u napadu praćen koracima prilikom šuta ali nije da je bitno :D

Edited by theanswer
Posted

Bosna je juče dobila Belgiju a danas i Tursku.  Turska nije više medju najjačim ekipama, ali masivan uspeh. 

Posted

Kad cujem vasic i bruks nije mi dobro, ne mogu da se naviknem. Zamisli teo udje u gej brak sa talijanom i sad je milos spinacola. Morala bi fiba da regulise to. 

• Haha 1
Posted
37 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Kad cujem vasic i bruks nije mi dobro, ne mogu da se naviknem. Zamisli teo udje u gej brak sa talijanom i sad je milos spinacola. Morala bi fiba da regulise to. 

Ima jači primer. Valeri Vukosavljević. 

Posted

Jel to Džoova supruga? :D

Posted

Ne, od ovog gospodina je

SH1Q5-gWFecUt6DXqnwvfgaQurFxTtm7vaFDuDsD

Posted

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Kao nagradu za prvo mesto u grupi dobijamo u četvtfinalu Španiju 

Posted

Jel realno ovo jbt zivot, jedna od dve reprezentacije "za izbeci" na turniru. Ako ispadnemo jos moramo da se krljamo u repasazu za ono peto mesto.

Posted (edited)

Ovo EP je ionako piprema za OI, imace vise odmora, mada ni Spanija nije toliko jaka kao pre nekoliko godina, mogu nase da ih dobiju.

Edited by Micko8