InvisibleLight Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Tesko s povredjenom anom Al ne gubim nadu do posl.minuta Zar da nas tuku:
steins Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Ništa ovde još nije gotovo. Čim smo stigli odbranu, promenio se ritam.Drugu smo dobili, i dobili bi više da nije bilo par pomračenja uma.Ovde moramo da udavimo igru i da odigramo čvrsto. Da se ugledaju na muške kad su tvrde utakmice. Ovde ne može da juri pogotovo sa njihovom tranzicijom Au kakve gluposti mi pravimo Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
steins Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Ovo što mi radimo u odbrani je neozbiljno Dal će neko da objasni ovoma našem centru da mora da gleda svog igrača, jebem ti, već počinjem da se nerviram opasno. Ispada ko iz kamiona Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
steins Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Kompenzacija ,[emoji1]Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
steins Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 2 zaredom pokloni butulija Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
harper lee Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Ne mozemo mi ovo da izvucemo, Spankinje nas od pocetka drze na kratkom lancu. Psihicki igracice nisu spremljene kako treba, previse su impresionirane utakmicom i prave greske koje se ne prave ni u juniorima.
Giggsy Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 (edited) Sonja, Dajana Neco, samo jednu trojku i imamo ih Edited July 6, 2019 by Giggsy
Recommended Posts