Mil@n Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Probudila sam se taman da odgledam skoro ceo 4. set i zateknem dosadan tenis u kome je pobedio tek nešto manje dosadan igrač. Mene probudio moler u 7, legnem ponovo, setim se da ima tenis, vidim na telefonu nije gotovo, upalim tv kad ono 2-1, 5-4, 40:15 :)
Jean-Luc Picard Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Mene probudio moler u 7, legnem ponovo, setim se da ima tenis, vidim na telefonu nije gotovo, upalim tv kad ono 2-1, 5-4, 40:15 :) Ti si najbolje prošao od svih nas :d
Mil@n Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Ti si najbolje prošao od svih nas :D Baš i nisam, pukao sam +6 soma dindži na jebenu boju za jednu sobu, probija mi neka mast, popizdeo sam. :D
goofs Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 da, to je taj problem sa uso nekako ko da mu je uklet taj gs Mislim da Novaku ne odgovara tajming kada se igra ovaj GS, osim 2011. kad je bio za klasu bolji od svih, uvek je tu pri vrhu ali nije na vrhu svoje igre. Moguce da je do sistema priprema, posto Nole po pravilu dobro igra ovaj jesenji deo sezone iza USO, dok vecina igraca tu prosto nestane.
Mil@n Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Mislim da Novaku ne odgovara tajming kada se igra ovaj GS, osim 2011. kad je bio za klasu bolji od svih, uvek je tu pri vrhu ali nije na vrhu svoje igre. Moguce da je do sistema priprema, posto Nole po pravilu dobro igra ovaj jesenji deo sezone iza USO, dok vecina igraca tu prosto nestane. Zanimljiva teorija, samo je obara to što mu očigledno sve savršeno odgovara do polufinala.
goofs Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Pa otkud znam, do polufinala mu po pravilu dolaze slabiji protivnici koje moze da resi iako nije u top formi.
Time Crisis Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Ne treba mistifikovati, Nadal je jednostavno bio bolji dva puta, 2012 je jedini put kad je stvarno glupavo izgubio, ali to je to.
Nesh Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 (edited) Posle igara na prethodna dva turnira, ocekivao sam da ce Marej dobiti, ali sam to rutinski osujetio stavljanjem Mareja na tiket. Realno, idealno finale bilo bi Cilic - zema Nishki (i da dobije Nishki!)! Nego, dokle je Djokovic stigao na proslom US Openu? Edited September 4, 2014 by Nesh
Mil@n Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Posle igara na prethodna dva turnira, ocekivao sam da ce Marej dobiti, ali sam to rutinski osujetio stavljanjem Mareja na tiket. Realno, idealno finale bilo bi Cilic - zema Nishki (i da dobije Nishki!)! Nego, dokle je Djokovic stigao na proslom US Openu? Ugazio ga Nadal u finalu 3-1.
Nesh Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 (edited) Ugazio ga Nadal u finalu 3-1. Hvala. Dakle, ako prodje Nishikorija na "svome" je sto se tice bodova. I nije lose, kako mi je izgledalo posle poslednja dva turnira. EDIT: Uzgred, kvota da osvaja turnir je 1.45, 3.00 za Federera (Meridian). Edited September 4, 2014 by Nesh
dekki Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 У Аустралији има 4/4 у финалима. У Америци 1/5. Велики дисбаланс.
Mil@n Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 EDIT: Uzgred, kvota da osvaja turnir je 1.45, 3.00 za Federera (Meridian). Ako bude Đo Fed finale, uradiću ono što nisam smeo na wimbledonu, 50 jevreja na Federera i pravim si win win. Jebeš 50 jevreja, ako će ovaj naš da dobije. Pa ću preko tvitera tražiti da mi vrati, ako pobedi...
Timmy Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Hvala. Dakle, ako prodje Nishikorija na "svome" je sto se tice bodova. To je pogresan rezon, jer je nebitno sta "brani" od prosle godine. Ako Djokovic izgubi finale od Federera, ovaj cu mu prici na samo par stotina bodova u trci.
Nesh Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 To je pogresan rezon, jer je nebitno sta "brani" od prosle godine. Ako Djokovic izgubi finale od Federera, ovaj cu mu prici na samo par stotina bodova u trci. Ma dobro, to samo merim kontrolu stete. Ako je mogao da dobije Mareja, ne vidim zasto ne bi dobio Federera u eventualnom finalu. U slucaju da ne kiksnu do finala, svakako cu igrati na Federera i dati svoj doprinos. :D
Jean-Luc Picard Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 У Аустралији има 4/4 у финалима. У Америци 1/5. Велики дисбаланс. Velika je razlika u podlozi. Nama iz fotelje sve to deluje isto, beton ko beton, ali mu australijski očigledno neuporedivo više odgovara.
Recommended Posts