Mil@n Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 kakogod, pobede se broje, osmo uzastopno sf uso-a, što je strašno postignuće ogroman rispekt za to Svi to ističu, ali s obzirom da je uzeo samo jedan, meni taj podatak više dođe kao tužno podsećanje. 1 titula od 8 polufinala, jako loše.
Lead Farmer Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Da, i za moj ukus.. Stvarno je sisa. Kalkulise tu, umesto da zavrsi za tri brza seta, pa da mozemo da spavamo. Zaljubio se u tezak topspin. To jeste sigurica i prolazi protiv pacera, ali je i mac sa dve ostrice protiv kvalitetnijih igraca. Uigra ih dok ne vide lopticu ko lubenicu, a onda ožeži-ožeži™ po vinerima. Sledi cudjenje, kukumavcenje i sl. Zali boze Beckera sto mora da gleda.
duda Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Svi to ističu, ali s obzirom da je uzeo samo jedan, meni taj podatak više dođe kao tužno podsećanje. 1 titula od 8 polufinala, jako loše. da, to je taj problem sa uso nekako ko da mu je uklet taj gs
Frank Pembleton Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Tek se ovako kasno završilo?Pa kad su oni počeli po njihovom? Poslato sa WC šolje by BVK
Кристофер Лумумбо Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 novak nikad nije pobedio mareja na njanjanjanajana....kakav marej, on je ostvario ono sto je nacija zahtevala od njega, sad pemzija. ko je na drugoj trani zdrijeba?
Timmy Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Tek se ovako kasno završilo?Pa kad su oni počeli po njihovom? Poslato sa WC šolje by BVK Oko pola 10, ili pola 4 po nasem.
duda Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 sada čitam kuknjavu na mtf-u kako je bolji teniser izgubio deja vu koliko puta se ovako kukalo (kukali su novakovi fanovi) kad je novak gubio od nadala novak je tačno od tih uzgubljenih mečeva sa nadalom naučio školu e sad, ne prolazi ni to uvek,naročito na dva dobijena. toliko se još i može bombardovati relativno uspešno ali na 3 dobijena je to već jako teško
Max Morlock Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 (edited) Pa Mari jeste bio bolji teniser... ali otprilike 5-6 gemova i jedan tajbrejk. I to tako bolji da je Novak izgledao kao da neće imati nikakvo rešenje sledeća dva milenijuma za ono šta mu šalje Endi. Ali, izgleda da Nole nije džabe br. 1 - verovatno zna par trikova koje mi veze nemamo u jutarnjem bunilu i sveže probuđeni - u svemu tome on je, iako gubio posle SVAKOG Endijevog atomskog forhenda, nastavio da mu šalje lopte na forhend ne insistirajući na bekendima što bi, verujem 99% drugih tenisera uradilo. Kao da je namerno hteo da mu pružanjem prilika da besomučno razvaljuje lopticu istovremeno i pruži prečicu do umora... koji je Marija stigao relativno brzo po početku 3 seta, i od pantera koji je nervozno skakutao po terenu čekajući da dokrajči protivnika, Endi je postao smoreni bik (Elvis u sedamdesetim ) koji je i dalje imao nešto snage za pokoji dobar udarac, ali je pokretljivost rapidno opadala. Egzekucija je, zatim, izgledala prilično rutinska. To bi bila moja laička analiza pošto sam se odmorio na poslu Edited September 4, 2014 by Max Morlock
Time Crisis Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 sada čitam kuknjavu na mtf-u kako je bolji teniser izgubio deja vu koliko puta se ovako kukalo (kukali su novakovi fanovi) kad je novak gubio od nadala novak je tačno od tih uzgubljenih mečeva sa nadalom naučio školu Taman tako, posle svi pričaju o tome kakav je Nadal bio fajter i kako je još jednom pobedio, a malo koga zanima što je imao 3 vinera po setu. Pobede se pamte :)
gone fishing Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 znači smarej je izgubio kada ga je napustila stamina, ništa aočekivano...
duda Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Pa Mari jeste bio bolji teniser... ma nebitno upravo ovo što je TC napisao ko će se sećati koliko je ko imao vinera u h2h stoji pobeda i to je to osim toga, nije da je novak bio drastično lošiji sa vinerima, bili su veoma blizu a novak je od nadala gubio mečeve u kojima je imao i više nego duplo vinera, pa ko to sada spominje
mire Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 sećam se novakove taktike u finalu, valjda, madrida, ceo prvi set je tovario nadala isključivo na forhend ja u čudu drugi set skoro samo na bekhend i raščepio ga
Arkadija Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Probudila sam se taman da odgledam skoro ceo 4. set i zateknem dosadan tenis u kome je pobedio tek nešto manje dosadan igrač. Marej je trebalo, kao Marioon Barttoli, da se penzioniše posle osvojenog Vimbldona i da čeka da mu podignu spomenik naspram Freda Perija na ulazu u kompleks stadiona.
Recommended Posts