wall Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Krunićka bi pocepala ovakvog Mareja i maznula mu kačket.
Max Morlock Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Moraće Andy da uzme brejk sam sebi... Noleta jednostavno zabole patka da se cima oko takve trivijalnosti... Sent from my ZP990+ using Tapatalk
Max Morlock Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 15:40 Sent from my ZP990+ using Tapatalk
Max Morlock Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 I to je to... Aj sad pod tuš i na posao :D Sent from my ZP990+ using Tapatalk
Nesh Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Dusmani iz SBB su se postarali da se mucim sa strimom, ali bar nisam slusao Banjca. Sve u svemu dobro je bilo. :)
Lead Farmer Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Suvise kalkulantski za moj ukus, ali ajde.
Timmy Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 (edited) Da, i za moj ukus.. Stvarno je sisa. Kalkulise tu, umesto da zavrsi za tri brza seta, pa da mozemo da spavamo. Edited September 4, 2014 by Timmy
duda Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Ako nastave ovako Duda bez problema stize na 5. set. :D nisi mnogo omašio, probudila se na četvrti set al' bolje da nisam nišikori kako je juče igrao pocepao bi ovu dvojicu zajedno. a verovatno i vava. ono kako je marej izgubio set za meč, pa to je tuga pregolema a novak ga poznaje dovoljno pa je samo čekao samo , možda je čekao i zbog svoje nesigurnosti, ko će ga znati kakogod, pobede se broje, osmo uzastopno sf uso-a, što je strašno postignuće ogroman rispekt za to
Recommended Posts