mlatko Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Znači ako počnu oko 3 može biti da će se oko 6 još igrati. budilnik se navrće na 5:30
duda Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 e koje je vreme došlo kad se ja obradujem što je karo pobedila :D ali zbilja, bila bi bruka za wta da ona erani prođe za nju je i karo master tenisa @renne, pa to se znalo čim je žreb izašao šetnja do finala
duda Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 ajde neka me neko prosvetli zašto na mtf-u misle da se marejeve šanse povećevaju sa noćnim mečom ?
Time Crisis Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 ajde neka me neko prosvetli zašto na mtf-u misle da se marejeve šanse povećevaju sa noćnim mečom ? Nisam primetio da je neko tvrdio? Ja bih rekao da je verovatno obratno, pri kraju meča sa Kolšrajberom, Nole je izgledao prilično umorno i očigledno mu je smetala temperatura i uslovi.
Yoda Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 (edited) Prognoza kaze da ce Novak da ima sasvim ok vreme, bez vlage i vetra. Marejeve sanse bile bi znatno bolje da se igra posle podne. @TC: Novak je kod 3:1 u trecem setu poceo da se rumeni i bechi kao nekad, nije Kohli bezveze pricao nakon meca da je Novak delovao umorno i sa slabijim kretanjem od uobicajenog. Edited September 3, 2014 by Yoda
duda Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Nisam primetio da je neko tvrdio? Ja bih rekao da je verovatno obratno, pri kraju meča sa Kolšrajberom, Nole je izgledao prilično umorno i očigledno mu je smetala temperatura i uslovi. pa i ja sam tako misila, ali moguće da je zbog ovoga što renne kaže
Time Crisis Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 pa i ja sam tako misila, ali moguće da je zbog ovoga što renne kaže U Majamiju ove godine je bilo vetrovito, ali mu nije previše smetalo. U svakom slučaju ne treba posebno isticati koliko je Marej nezgodan, ali nisam siguran ni da bi bilo mnogo bolje da je dobio Berdiha ili Monfilsa, jedino je Vavrinka dobro prošao sa Nišikorijem, mada je i tu sve otvoreno.
bergasa19 Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Ma nema šansi Marej. Inače Novak je svim svojim protivnicima oduzimao prvi servis u meču.
mlatko Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 valjda vlaga, teže loptice plus vetar teže loptice usporavaju igru što odgovara Mareju a teren je brz pa dolazi do izražaja i njegov jak forhend? jel počinje u 2:30 ko što kažu na livescore-u ili 1:30?
mlatko Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Ma nema šansi Marej. Inače Novak je svim svojim protivnicima oduzimao prvi servis u meču. +1 prvi set može odlučiti
renne Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 teže loptice usporavaju igru što odgovara Mareju a teren je brz pa dolazi do izražaja i njegov jak forhend? jel počinje u 2:30 ko što kažu na livescore-u ili 1:30? 2:30
Recommended Posts