Jump to content

US Open 2014

Featured Replies

Ludak ili ne,ali navijam za Monfilsa protiv Dimitrova.Ako nista drugo zabava je zagarontavana.

• Replies 792
  • Views 55.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dimitov dobijao od Monfisa poklone i na kraju izgubio drugi set. Totalni nedostatak samopouzdanja.

Gledala i ja malo Benčićku, JJ bi trebalo da se zapita o nastavku svoje karije tenisačice.

ha,ha, pa marej je mala beba za monfisa, koji može bez prijemnog na glumu :lolol:  

ed.

kakva reklama za najk  :isuse:

Edited by dùda

Puče đon samo tako  :lolol:  :lolol:  :lolol:

moze objasnjenje za nas koji nismo u prilici da gledamo?

puk'o dimitrovu đon na najkamatm usred poena.

ladno otišao do stolice, izuo se i otrčao u čarapama do svlačionice po drugi par

ono što je nesporan gaelov talenat je da tačno oseti kada treba da napada a kada samo da čeka na grešku

ali je folirant toliki da me već opasno nervira

pa da li više iko naseda na to ?

nije ni bugarin valjda toliko naivan 

ed.

simon je muška krunićka   :lolol:

Edited by dùda

Jbte, što ovaj Monfis ima fetiš pertli. Mislim da ih je dodirnuo bar 100 puta u poslednjih pola sata :isuse:

Bugarin je sam sebi ovo napravio. Poklonio je Monfisu taj brejk u drugom setu, i sada je neslavno završio sa duplom servis greškom. 

kako je mentalno nestabilan dimitrov, strašno

ko da gledam anu u onim nekim mečevima kada se raspadala i gledala što pre da se izgubi sa terena

isto i dimitrov

videlo se iz aviona da će da izgubi meč u ovom gemu

Jbte, što ovaj Monfis ima fetiš pertli. Mislim da ih je dodirnuo bar 100 puta u poslednjih pola sata :isuse:

To mu je standardna šema za odugovlačenje, ali izgleda mnogi i dalje padaju na takve stvari. Dimitrov precenjen kao i obično.

Cestitke Monfilsu.Ne volim njegov tenis,previse mi je odbrambeni,ali dade rezultat veceras.Ako je ovaj Dimitrov buducnost svetskog tenisa,onda nam preti sumrak tenisa.Ma totalni mrak.

Federer igra taman koliko treba za 6:4 6:3.

A vidim da Berdih otkida Tiema. Al se njemu otvorio zreb, prvi oybiljniji protivnik Cilic u 1/4 finalu.

43. Federerovo GS 1/4 finale. Jebote.

Zli budi se, karo razbija! :)