valter Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Ludak ili ne,ali navijam za Monfilsa protiv Dimitrova.Ako nista drugo zabava je zagarontavana.
Arkadija Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Dimitov dobijao od Monfisa poklone i na kraju izgubio drugi set. Totalni nedostatak samopouzdanja. Gledala i ja malo Benčićku, JJ bi trebalo da se zapita o nastavku svoje karije tenisačice.
duda Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) ha,ha, pa marej je mala beba za monfisa, koji može bez prijemnog na glumu ed. kakva reklama za najk Edited September 2, 2014 by dùda
aram Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 moze objasnjenje za nas koji nismo u prilici da gledamo?
duda Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 puk'o dimitrovu đon na najkamatm usred poena. ladno otišao do stolice, izuo se i otrčao u čarapama do svlačionice po drugi par
duda Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) ono što je nesporan gaelov talenat je da tačno oseti kada treba da napada a kada samo da čeka na grešku ali je folirant toliki da me već opasno nervira pa da li više iko naseda na to ? nije ni bugarin valjda toliko naivan ed. simon je muška krunićka Edited September 2, 2014 by dùda
Arkadija Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Jbte, što ovaj Monfis ima fetiš pertli. Mislim da ih je dodirnuo bar 100 puta u poslednjih pola sata
Arkadija Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Bugarin je sam sebi ovo napravio. Poklonio je Monfisu taj brejk u drugom setu, i sada je neslavno završio sa duplom servis greškom.
duda Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 kako je mentalno nestabilan dimitrov, strašno ko da gledam anu u onim nekim mečevima kada se raspadala i gledala što pre da se izgubi sa terena isto i dimitrov videlo se iz aviona da će da izgubi meč u ovom gemu
Time Crisis Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Jbte, što ovaj Monfis ima fetiš pertli. Mislim da ih je dodirnuo bar 100 puta u poslednjih pola sata To mu je standardna šema za odugovlačenje, ali izgleda mnogi i dalje padaju na takve stvari. Dimitrov precenjen kao i obično.
valter Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Cestitke Monfilsu.Ne volim njegov tenis,previse mi je odbrambeni,ali dade rezultat veceras.Ako je ovaj Dimitrov buducnost svetskog tenisa,onda nam preti sumrak tenisa.Ma totalni mrak.
Timmy Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Federer igra taman koliko treba za 6:4 6:3. A vidim da Berdih otkida Tiema. Al se njemu otvorio zreb, prvi oybiljniji protivnik Cilic u 1/4 finalu.
Recommended Posts