banecare1 Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Traje dovoljno da kasnim na posao sat vremena ????
Mil@n Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Na 4-3 i 30:30 Azarenkin udarac dva puta odskače na mrežici i ... Prelazi na Aleksandrinu stranu :( Ako je sada brejkne, pritisak je opet na Aza.
theanswer Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Odvratna je Azarenka sa njenim reakcijama.
KennyDalglish Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Šteta, moglo je ovo i drugačije završiti, ali sve čestitke maloj na igri na ovom turniru.
reg Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) Malo je falilo, cak i u ovom poslednjem gemu. Valjda ce uci u zreb za AO, ne znam koliko poena brani na kraju sezone. Jooj, Azarenka pokusava da peva. Edited September 2, 2014 by reg
tsva Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Ovako je Janko onomad protiv Federera. Ovo se moglo dobiti a da se dobilo ko zna kakav bi to uticaj imalo na dalju karijeru.
Dark Wader Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Sve sve, ali šugava mreža tri puta... Bravo mala!!!
Jozef K. Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) Ja prelazim preko svega što Azarenka uradi, zbog jednog kvaliteta [emoji5] Edited September 2, 2014 by Jozef K.
Timmy Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Mrtav sam bio i nije imalo sanse da gledam Krunicku vise od par gemova. Po procitanom kontam slicna igra kao protiv Kvitove. Steta za poraz, ali sam siguran da ovaj turnir okreće njenu karijeru. Sad je svesna da ima igru za top20 (mozda malo preterujem, al mozda i ne) i da je krenuo uspon ka samom vrhu. Bravo za Aleksandru Krunic!
Timmy Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Citam da ju je velika Martina nahvalila na twiteru :)
Mil@n Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Citam da ju je velika Martina nahvalila na twiteru :) Martina Navratilova @Martina · 9h But seriously -where did Krunic come from? A diamond in the rough smoothing out every day:) ReplyReplied to 0 times RetweetRetweeted 52 times52 FavoriteFavorited 106 times106 More Martina Navratilova @Martina · 9h Watching Krunic- Aza and Chrissie said we don't know how Krunic will react. Truth is I don't think Krunic knows either- all new territory:) ReplyReplied to 0 times RetweetRetweeted 17 times17 FavoriteFavorited 51 times51 More Martina Navratilova @Martina · 10h Love Krunic- what a find. What an athlete:)
duda Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) Kakav meč odigraše nišikori i raonić ja ne mogu raonića da gledam ali nikako ne podnosim taj njegov sirovi stil zato mi je i drago što je kei pobedio, on je majstor tenisa za raonića ed. unapred mi je muka zbog meča sa endijem novak ga valjda nikad nije pobedio na brzom betonu ? Edited September 2, 2014 by dùda
Recommended Posts