gospa buba Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 5 hours ago, Pontijak said: taj sotra senior, nema sanse da nije taj jer tesko da redatelj zdravko ima dva brata koja zive odavno u britaniji, bila je daaavnooo bizarna afera u BG, pocetkom 80-ih, baja se vozikao u socijalistickom beorgadu u belom starom rols-rojsu kabrioletu sa britanskim tablicama, spusten krov i tresti muzika a ekipa u kolima se kliberi, ne da je upadalo u oci nego bi i slep video taj automobil pa pao sa jos dva ortaka zbog plantaze marihuane, ne secam se epoliga osim da je istinski najebao samo 1 od te trojice jer eto nije imao poreklo™ ... brate, hvala shto se druzish s nama, tvoja memorija nema cenu
Lord Protector Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 44 minutes ago, gospa buba said: brate, hvala shto se druzish s nama, tvoja memorija nema cenu
gospa buba Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 ne ljutimo se mi stariji ljudi ili da? ljutimo li se? meni je ovo super, shta vredi shto ja znam da ce krushka da padne s krushke, kad ne znam koje je drvo. a pontijak zna sent from bubamoto
ToniAdams Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 22 hours ago, Pontijak said: taj sotra senior, nema sanse da nije taj jer tesko da redatelj zdravko ima dva brata koja zive odavno u britaniji, bila je daaavnooo bizarna afera u BG, pocetkom 80-ih, baja se vozikao u socijalistickom beorgadu u belom starom rols-rojsu kabrioletu sa britanskim tablicama, spusten krov i tresti muzika a ekipa u kolima se kliberi, ne da je upadalo u oci nego bi i slep video taj automobil pa pao sa jos dva ortaka zbog plantaze marihuane, ne secam se epoliga osim da je istinski najebao samo 1 od te trojice jer eto nije imao poreklo™ ovakav ali bele boje Dobro auto!
Pontijak Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 (edited) On 18.12.2018. at 16:43, gospa buba said: brate, hvala shto se druzish s nama, tvoja memorija nema cenu ma kako to da zaboravim u socijalistickom beogradu nije bilo rolseva kao danas jedan brit ambasador je imao beli sredinom 70-ih, broz nije vozio svoj tako da je taj beli kabrio rols upadao u oci sve sa trestecom muzikom i likovima koji se srecno vozikaju gradom + sto je to mislim prvi u stampi objavljen slucaj da je nekome palo na pamet da zasadi puuunooo indijske konoplje u nekom prigradskom selu + sto je od te trojice stradao samo onaj koji nije imao poreklo™ vec bio iz radnicke klase a od njega sam pocetkom 80-ih kupovao hasis, posten diler i odlican hasis, 1 mali dokaz kako je radnicka klasa postena a burzoazija i ondasnja crvena a tek ovdasnja tranziciona sebicna i pokvarena @gospa buba meni je razum kao da sam davno pao sa kruske a bogme ne licim na plod kruske Edited December 20, 2018 by Pontijak
namenski Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 (edited) 29 minutes ago, Pontijak said: ma kako to da zaboravim u socijalistickom beogradu nije bilo rolseva kao danas jedan brit ambasador je imao beli sredinom 70-ih, broz nije vozio svoj Zar nije Albion vozio sivog Rolsa? Ono bas rolsovski sivo*? Obaska sto je novoustoliceni Srbin Svih Srba, AKA Aleksandar Rankovic Leka, inace sef svih udbi i debeova, vozio British Racing Green Jaguara MK2: koga je povremeno parkirao ispred Protokola na Terazijama gde se nalazio neki restoran za glavonje. Pored cuvenog Spaceka Koce Popovica. I advokati su vozili Lamborghini Espadu, jedna je dugo stajala parkirana na pocetku Save Kovacevica, na uglu sa Sindjelicevom. I obaska sto je Brozov Rols zavrsio kao dresina kojom se aktivno sluzila zeleznicarska radnicka klasa, uglavnom na prugama prema severu i na radost dece iz prigradskih naselja koja su kozu sa sedista koristila za izradu kvalitetnih праћки. Едит: амбасада је била бела и изгледала је баш британски све док је новобританци префарбали, па можда отуд забуна гледе боја. А можда сам се и ја зајебо Edited December 20, 2018 by namenski
Pontijak Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 (edited) 13 minutes ago, namenski said: Zar nije Albion vozio sivog Rolsa? Ono bas rolsovski sivo? Obaska sto je novoustoliceni Srbin Svih Srba, AKA Aleksandar Rankovic Leka, inace sef svih udbi i debeova, vozio British Racing Green Jaguara MK2: koga je povremeno parkirao ispred Protokola na Terazijama gde se nalazio neki restoran za glavonje. Pored cuvenog Spaceka Koce Popovica. I obaska sto je Brozov Rols zavrsio kao dresina kojom se aktivno sluzila zeleznicarska radnicka klasa, uglavnom na prugama prema severu i na radost dece iz prigradskih naselja koja su kozu sa sedista koristila za izradu kvalitetnih праћки. u ovome su gordog albiona vozili sredinom 70-ih ah taj enterijer, ah to plemenito drvo, ah taj bar sa kristalnim casama i flasom sramim se priznati ali mi tinejdzeri nismo odoleli a da ne vidimo kroz staklo a sada si me zbunio, meni ostalo u secanju da je bio bele boje a brozov rols, mislio sam na onaj poklon komunista slovenije, taj je jos citav i eno ga u garazi pored njegovih mercedesaa 600 ustvari koliko su ti statusni simboli klase™ bili retki onda u bg, danas gotovo svaka baraba sa celom od pola cm vozi range rover i slicno, cak ni bentli vise nije iznenadjenje kada se vidi na ulicama ahaha nekadasnji protokol sa restoranom za glavonje, svojevremeno je ambasador iglberger voleo tamo da odlazi, njega su vozali u tadasnjem ogromnom kadilaku + sto je osim restoranske funkcija protokola bila i pokusaj slifovanja™ buducih ambasadora iz republika i pokrajina kada je nacionalni kljuc™ bio bitniji od profesionalnih kvaliteta, dakle slifovanje™ kako se koristi pribor za jelom, nikako cackalica koja viri iz usta, ne pljuvati na pod tokom banketa i slicno. cudo jedno koliko je posle 1974 doslo do sunovrata u celoj tzv saveznoj administraciji Edited December 20, 2018 by Pontijak
namenski Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 1 minute ago, Pontijak said: a brozov rols, mislio sam na onaj poklon komunista slovenije Brozovim Rolsovima se, naravno, broja ne zna, pun шифоњер Nisam pratio, ali sam za jednog siguran, mislim na dresinu, dugo je se moglo videti, cenim da je na kraju istrulila u nekoj jarugi izmedju Zemuna i Indjije, uz prugu... Inace, kada se vec evocira, prve telefone u automobilima u Beogradu su imali Nikola Bugarcic, sluzbeni Mercedes, glava beogradskog SUP-a i Crvene Zvezde, fudbalskog kluba, i direktor Metalservisa, jedan od cuvenih socijalistickih direktora, nikako da mu se setim imena. Za vise esalonetm vlasti i njihove autokomunikacije ne znam, a bilo bi interesantno znati.
Pontijak Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 3 minutes ago, namenski said: Brozovim Rolsovima se, naravno, broja ne zna, pun шифоњер Nisam pratio, ali sam za jednog siguran, mislim na dresinu, dugo je se moglo videti, cenim da je na kraju istrulila u nekoj jarugi izmedju Zemuna i Indjije, uz prugu... Inace, kada se vec evocira, prve telefone u automobilima u Beogradu su imali Nikola Bugarcic, sluzbeni Mercedes, glava beogradskog SUP-a i Crvene Zvezde, fudbalskog kluba, i direktor Metalservisa, jedan od cuvenih socijalistickih direktora, nikako da mu se setim imena. Za vise esalonetm vlasti i njihove autokomunikacije ne znam, a bilo bi interesantno znati. mislio sam na onaj poklon slov. komunista, ipak nije u bg vec u slovenackom tehnickom muzeju ako vec ne znas za stranicu, obrati paznju na autoslavia.com, ima sjajnih reportaza o ljubiteljima oldtajmera i njihovim primercima sa puno fotografija kao ilustracijama
namenski Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 Pogledacu, hvala. Isti su, izgleda da je princip bio da se nabavlja najmanje par komada, dal ima se - moze se, dal bezbednost, ko ce ga znati... Inace, sad se setih soka nekih matoraca koji su se zatekli na Slaviji, u tramvaju, pa s visoka imali priliku da posmatraju prolazecu kolonu sa sve Brozom na celu: jebote, sine, oni gardijski oficiri u pratecim kabrioletima, sve kao sede i smeju se, kad ja pogledam, a ono svaki u krilu drzi automat...
Pontijak Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 37 minutes ago, namenski said: Pogledacu, hvala. pogledaj, dobar je sajt i ima puno lepih reportaza o entuzijastima vlasnicima oldtajmera, ova fotka brozovog rolsa je iz reportaze o garazi brozovih automobila u bg. i da, taj princip od svakog modela po nekoliko komada, pa od viska glava ne boli a mene su kao klinca odusevljavali mup motorciklisti u tim pratecim kolonama, bas su bili sjajni bajkeri i kada voze pooolaaakooo a bogme i kada projure kontrolno ulicama pre nailaska svecane kolone automobila
mraki Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Aha, izašao. Quote STEFANOVIĆ: Slučaj kantrimen zatvoren, pravda je zadovoljena
Filozof manijak Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 I ko posle laže & kleveće da pravna država ne postoji u Srbiji?
Recommended Posts