Muwan Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 To je neki nov momenat, od početka je on figurisao u priči.
Caligula Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Pa da, bilo je pitanje semafora i brzine voznje, nije dovedeno u sumnju da je mali Mitrovic vozio.
Tale Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 (edited) Ne znam šta da mislim. Edit: zato je i dokazano da nema krivice za gaženje. Edited August 17, 2014 by Tale
Ariel Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 (edited) BTW, Savamalu trpaju i u ovaj slučaj. Kako? Može detaljnije? Edited August 17, 2014 by Ariel
Tale Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Ma u Blicu pročitao večeras da gledaju snimke sa kamera iz Savamale pa mi se uklopilo u Caligulin rant.
foto Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 (edited) Brkic je rekorder po broju tuzbi i popijenih presuda koje uopste ne postuje, a takodje je sampion po kolicini dobijenih batina koje ciklicno prima. Nazvao bih ga ukratko - novinarski Seselj. Inace za taj list pisu i sasvim drugaciji likovi , Mile Isakov, onaj ekonomista, kakosezvase ali ovaj je glavni baja eh kada ga je pokojni tijanic 'tukao nogom od astala' tamo negde 93.ce. ne mogu se setiti sta bese razlog, a mrzi me da guglam. milovan brkic- jedna od zanimljivijih pojava u nasem novinarstvu ali nije uspeo da se iskontrolise i udje u neki malo vise main stream. mozda je to i cilj projekta? inace kako halloween rece ispred palate pravda je stalno prisutan kolporter sa 'tabloidom'. to mu valjda dodje kao neki interni sudski informator edit: sad vidim da smo na 'automobilima'. prastajte, prebacujte, brisite... Edited August 17, 2014 by foto
copkillah Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Ne znam šta da mislim. Edit: zato je i dokazano da nema krivice za gaženje. Zar nije fazon da nije kriv jer je ova nesrećna devojka pretrčavala na crveno i to iz mraka? u fazonu, zveknuo bi je i da je vozio 50
Tale Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Naravno. Isto je izveštačeno da je auto išao malo preko 50. Svedoci se ne slažu sa nalazom veštaka, ali bože moj. Ne želim da ja sada otvaram ponovo ovu priču, ponavljam još jednom da sam slučajno čuo ovu paralelu.
ducca Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Ali narko diler koji krade kola pa se vozika po gradu sa njima, i to veoma upadljiva kola. Pa ti narko dileri mogu da kupe sta god pozele, i to i rade, smesno da ne moze smesnije biti.
ducca Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Koga jos ima na slobodi od te ex Zemun ekipe? Mozda se moze i ubosti ko ce biti prozvan...
Recommended Posts