April 9, 20168 yr Author Da malo zaživi ova mrtva tema. Izuzetno zanimljiv finiš sezone u Rusiji je pred nama. Juče, Anži - Rostov 0:0 Danas, CSKA - Mordovia 7:1, Zenit vodi 0:1 u Permu. Ako Zenit danas dobije, tabela će 7 kola prije kraja izgledati ovako: CSKA 46 Rostov 45 Zenit 43 Lokomotiv 41 (-1)
April 26, 20168 yr Author Završnica jako napeta. Prošlo kolo, CSKA - Dinamo 1:0, šok u derbiju kola Rostov - Zenit 3:0 Amkar - Lokomotiv 0:1. Tabela, 5 kola do kraja: Rostov 51 CSKA 50 Lokomotiv 46 Krasnodar 46 Zenit 46
May 24, 20168 yr Pobogu, sta je njega oteralo iz Shahtjora?! Ja sam bio ubedjen da ce tamo ostati do penzije.
May 24, 20168 yr Author Pobogu, sta je njega oteralo iz Shahtjora?! Ja sam bio ubedjen da ce tamo ostati do penzije. Lova :) Veliki neuspjeh Zenita da su ispustili mjesto za LŠ i to je pripalo Rostovu. Dinamo Moskva ispao iz lige
May 24, 20168 yr Pobogu, sta je njega oteralo iz Shahtjora?! Ja sam bio ubedjen da ce tamo ostati do penzije.Ринат Ахметов је изградио своје царство на птостору Донбаса... с обзиром да није у посједу својих фабрика, поставља се питање оће ли давати довољно пара да одржи Шахтјор на овом нивоу.
May 25, 20168 yr Lova :) Veliki neuspjeh Zenita da su ispustili mjesto za LŠ i to je pripalo Rostovu. Dinamo Moskva ispao iz lige Meni to doslo kao veliki shok, al negde sam citao da je i njima zavrnuta slavina, te da su uglavnom ostali skoro samo Rusi u timu. A tako su silno krenuli pre par sezona...
May 27, 20168 yr Author Da, Dinamo je imao baš finu ekipu i obećavali su. Što se tiče Spartaka, uspjeli su bar da osiguraju EL, od 3.kola kvalifikacija.
May 27, 20168 yr Igrali su dopadljiv fudbal, na gol vise, ali tesko se onako osvaja titula ili LS mesto. Drugo mesto osvojio Rostovu obezbedio Berdijev iz Rubina, ne znam da li je dovukao jos nekoga osim Noboe i Cezara Navasa? Edited May 27, 20168 yr by Malvo
May 27, 20168 yr Dovukao je one njegove brojanice i belu magiju, taj i da ode u Arsenal uradio bi nesto.
May 27, 20168 yr Što se tiče Spartaka, uspjeli su bar da osiguraju EL, od 3.kola kvalifikacija. kul, ali i dalje smo daleko od titule, nema je od 2001. poslednjih 5-6 godina potpuno sviknuti na mediokritetstvo, konstantno izmedju 4. i 6. mesta