borris_ Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Radonji se do sada nije uopste pokazao. Cak je i zasrao u ligi evrope, OM je zbog negovog pogresnog dodavanja primio gol u zadnjoj minuti. Ipak, ovo je tek pocetak, valjda ce se dokazati. Terza zeli da bude srpski Maminjo i prodao ga je za odlicne pare. Problem ce nastati ako se ti igraci ne dokazu. Maminjo je ipak prodavao igrace koji su postali svjetska klasa.
John Coltrane Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Da nije malo rano za takve ocene?Sent from my SM-T365 using Tapatalk
borris_ Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Napisao sam de je tek pocetak. Ocjene su poceli da donose francuski novinari i konsultanti.
Bright Billy Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 slazem se sa borisom, morace neko i da se isplati kupcu ako mislimo ovako da nastavimo...
gervasius twinkleminkleson Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Jes, mislim da je svaku do sad igrao ja sredini Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
levi Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 (edited) pa ti sad vidi kakav nam je bio vezni red prošle god, kad nam štopera biraju u tim kola Ligue 1 kao veznog. a kod nas nije mogao da igra u veznom redu Edited September 27, 2018 by levi
Jozef K. Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Realno igrao je očajno u paru sa Donaldom. Poslednji put igrao je u veznom redu u Krasnodaru. Posle tada ga je Miloje vratio i nije više pomerio sa štopera.
gervasius twinkleminkleson Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Počinje radonja večeras. Le Tallec opet bio u prvih 11 za montpellier u pobjedi od 3:0. Drugi su na tabeli trenutno
John Coltrane Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 PSG-OL veceras u 9. OM tukao Kaena 2:0, Radonja usao na kraju da bi Tovan dobio standing ovations, a Lil nastavlja sa dobrim partijama 3:1 protiv St.Etijena. Jedino je Monako i dalje u kanalu (posle pobede u prvom kolu nista i slovom nista). Nije mi jasno sta se desava, ali su jednostavno uzasni. Vasliljev zatajio.
John Coltrane Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 Ako je i bilo neke sumnje, izlazak Fekira zbog povrede ju je otklonio. Napad posle izmene totalno glupav penal Lopeza na Mbapeu i realizacija Nejmara.
Recommended Posts