borris_ Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Golovin potpisao. Barcelona poslala avion ali zbog štrajka u Nici nije mogao da sleti.
ArleKino Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 45 minutes ago, Majo said: Golovin je novi Arshavin, Celzi se spasao. Dočim je Liverpool najebao.
Lancia Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 2 minutes ago, ArleKino said: Dočim je Liverpool najebao. Sto¿ ne kontam
ArleKino Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 21 minutes ago, Majo said: Sto¿ ne kontam @Weenie Pooh @copkillah Spašavajte mi fazon, ja ne znam sa mobitela staviti video Arshavinovih 5 golova.
Lancia Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Just now, ArleKino said: @Weenie Pooh @copkillah Spašavajte mi fazon, ja ne znam sa mobitela staviti video Arshavinovih 5 golova. tjurka sam, ja razmisljem da ce kao Liverpul da kupuje Golovina od Monaka.
borris_ Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 PSG se dogovorio sa Boatengom. Ostaje jos da se dogovori sa Bayernom. PSG je spreman da plati 50M€ a Bayern traži 80M€.
Sleepy Floyd Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 39 minutes ago, borris_ said: PSG se dogovorio sa Boatengom. Ostaje jos da se dogovori sa Bayernom. PSG je spreman da plati 50M€ a Bayern traži 80M€. Majko mila.
porucnik vasic Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Која је спрдња тај ФФП. Како овај арапски државни пројекат може да купује било кога?
W.F.C. Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 Sta mislite, jel ce osvajanje SP da utice i donese bolji kvalitet lige il jok?
Miljenko Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 Tesko. Monaco nemocan protiv kombinovane PSG postave. Plus me nervira ovo dozvoljavanje guranja u sesnaestercu, kao da se rukomet igra.
borris_ Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Juce PSG lagano pobjedio Caen. Ništa neobično. Ono što je zanimljivo, PSG je počeo utakmicu sa 5 igrača iz svoje škole (o kojih 3 juniora), bez Kimpembe i Areole. To će biti nova politika kluba i zbog toga je Tuchel doveden. Na prošlom SP najviše igrača (tu računam sve reprezentacije) je porijeklom iz Ile de France, to jeste pariške regije. Na toj bazi klub želi da se razvije. Druga zanimljivost je prvi gol Weah-e sin predsjednika. To je drugi put da tata i sin budu strijelci za PSG. Prvi su bili Djorkaef, tata i sin.
Meazza Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Ali zasto pobogu imate u planu odbranu sa 3 stopera?
borris_ Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Valjda Tuchel voli da igra tako. Vjerovatno je iz zbog toga što nam bekovi bolje igraju naprijed.
John Coltrane Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 2 hours ago, borris_ said: Juce PSG lagano pobjedio Caen. Ništa neobično. Ono što je zanimljivo, PSG je počeo utakmicu sa 5 igrača iz svoje škole (o kojih 3 juniora), bez Kimpembe i Areole. To će biti nova politika kluba i zbog toga je Tuchel doveden. Na prošlom SP najviše igrača (tu računam sve reprezentacije) je porijeklom iz Ile de France, to jeste pariške regije. Na toj bazi klub želi da se razvije. Druga zanimljivost je prvi gol Weah-e sin predsjednika. To je drugi put da tata i sin budu strijelci za PSG. Prvi su bili Djorkaef, tata i sin. Spicili tolike stotine miliona i nisu uzeli LS, a sad se okrecu svojoj deci - koliko je realno da ce to ovi iz Katara trpeti (jos nekoliko sezona bez "usatog")?
Recommended Posts