August 10, 20159 yr Monaco doveo iz Sao Paola, Boschilia-u. Jedan od boljih igrača Brazila na prethodnom U-20 šampionatu, po meni možda i njihov najbolji ofanzivni igrač. 10 miliona evra, previše novca, mada je Boschilla talentovan igrač.
August 10, 20159 yr Eo se pominju Montella i Mazzarri kao moguci naslednici Bielse. zanimljivo i ne baš uspešno zameniti dosadnim i još manje uspešnim... hm
August 10, 20159 yr Pa dobro, Mazzarrijev Napoli tesko da je bio dosadan. Naprotiv. On jeste prilicno nefleksibilan, ali Napoli je igrao prilicno brz, ponekad i previse direktan fudbal sa Cavanijem i Lavezzijem naprijed.
August 12, 20159 yr Pominje se i Sampaoli. To bi mozda i bilo najbolje za njih, nastavak Bielsinih ideja, samo... normalan covjek koji ih sproodi :D Al sumnjam da ce napustat Cile. Volio bi ga svakako vidjet u Evropi uskoro.
August 14, 20159 yr Mogli bi stvarno piksija da dovedu Kao Pixy ili Antara se pominju (doduse u nasim novinama )
August 15, 20159 yr OL pobedio 1-0. Bisevac bio odlican. Pogledao sam malo i Bordo danas, ocekivao da vidim Gajica. Mislim da je dobro za nj sto mu je trener Sanjol.