April 10, 20169 yr Pitanje za gudvajfaru , gledam prvu sezonu i nije mi bas nesto, pa rekoh da pitam da li je serija bolja nakon prve sezone koja mi je onako nista posebno.
April 10, 20169 yr Author Imaš u uvodnom postu sasvim dovoljno. Dalje bi sam morao da gledaš, pa da oceniš koja ti faza serije više leži...
April 11, 20169 yr Hmmm ja ipak gledam...trebali su ranije da zavrse kad je otisao ...ajde da ne kvarim... Ionako se zavrsava ovom sezonom...
April 28, 20168 yr Poceo sam sa 5. sezonom.Koja izdajnicka kucka ova gudvajfara.Mada mislim da su to scenaristi malo vestacki napravili da bi se povecala napetost u seriji.
May 6, 20168 yr Hmmm ja ipak gledam...trebali su ranije da zavrse kad je otisao ...ajde da ne kvarim... Ionako se zavrsava ovom sezonom... In your opinion ?
March 25, 20178 yr Author The Good Fight Sada sam video prve tri epizode. Uspešno je osvežilo Dobru ženu, novi likovi su odlični. Lepo je videti i mnoge stare likove, pogotovo lika Michela Boatmana i Delroya Lindoa, koji su sada deo stalne postave. Prilično mi se dopada i da - gleda se redovno...
March 25, 20178 yr i meni se dopada fight, diana mi je bila zanimljiviji lik od alicie, fale mi cary i kalinda. opening theme je odlicna
March 25, 20178 yr jeste :) poceli su da gusenpo serijama sa opening themes ali ovi ne. luka je super seksi scena prva kad je tramp pobedio je priceless. sok u ocima demokrate jedino mi malo ide na nerve ona mala iz GOT. stalno je u close up snimaju a ona vecito nevino zbunjeno manga facu pravi
March 26, 20178 yr volim gud fajt, alisa florik mi je bila dosadna. ovde je cak i elzbet tasione. danas sedma.
March 27, 20178 yr volim gud fajt, alisa florik mi je bila dosadna. ovde je cak i elzbet tasione. danas sedma.Tasione je zakon, iskrene ovacije u sobi kad se pojavila...