OmarKuk Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Pitanje za gudvajfaru , gledam prvu sezonu i nije mi bas nesto, pa rekoh da pitam da li je serija bolja nakon prve sezone koja mi je onako nista posebno.
Ajant23 Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Imaš u uvodnom postu sasvim dovoljno. Dalje bi sam morao da gledaš, pa da oceniš koja ti faza serije više leži...
Frank Pembleton Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Hmmm ja ipak gledam...trebali su ranije da zavrse kad je otisao ...ajde da ne kvarim... Ionako se zavrsava ovom sezonom...
OmarKuk Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Poceo sam sa 5. sezonom.Koja izdajnicka kucka ova gudvajfara.Mada mislim da su to scenaristi malo vestacki napravili da bi se povecala napetost u seriji.
OmarKuk Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Hmmm ja ipak gledam...trebali su ranije da zavrse kad je otisao ...ajde da ne kvarim... Ionako se zavrsava ovom sezonom... In your opinion ?
OmarKuk Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Kaze se Yes, in my opinion :P http://www.youtube.com/watch?v=4GbxFLA62Bc
Ajant23 Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 The Good Fight Sada sam video prve tri epizode. Uspešno je osvežilo Dobru ženu, novi likovi su odlični. Lepo je videti i mnoge stare likove, pogotovo lika Michela Boatmana i Delroya Lindoa, koji su sada deo stalne postave. Prilično mi se dopada i da - gleda se redovno...
gagilija Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 i meni se dopada fight, diana mi je bila zanimljiviji lik od alicie, fale mi cary i kalinda. opening theme je odlicna
mustang Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 jeste :) poceli su da gusenpo serijama sa opening themes ali ovi ne. luka je super seksi scena prva kad je tramp pobedio je priceless. sok u ocima demokrate jedino mi malo ide na nerve ona mala iz GOT. stalno je u close up snimaju a ona vecito nevino zbunjeno manga facu pravi
darling Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 volim gud fajt, alisa florik mi je bila dosadna. ovde je cak i elzbet tasione. danas sedma.
Frank Pembleton Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 volim gud fajt, alisa florik mi je bila dosadna. ovde je cak i elzbet tasione. danas sedma.Tasione je zakon, iskrene ovacije u sobi kad se pojavila...
Recommended Posts