Jump to content

Sudske drame

Featured Replies

On 7. 1. 2015. at 21:17, Lrd said:

Da, da. :)

Pricam sinoc sa lepsom polovinom koliko je Shonda iskopirala Scandal po pitanju uloga....

• 4 weeks later...
  On 8. 1. 2015. at 10:14, Frank Pembleton said:

Pricam sinoc sa lepsom polovinom koliko je Shonda iskopirala Scandal po pitanju uloga....

Počeo sam u međuvremenu Skandal i ima sličnosti. How to... se nastavio u međuvremenu i izgleda da odlazi u neke "normalnije" vode.

Nego, nisam gledao četvrtu sezonu Suits - valja li?

Dobra je, poceo je i drugi deo IV sezone, tacnije 11 epizoda.  Malo se iskomplikovalo, svasta moze da se desi.

On 30. 1. 2015. at 19:08, Milosh76 said:

Dobra je, poceo je i drugi deo IV sezone, tacnije 11 epizoda.  Malo se iskomplikovalo, svasta moze da se desi.

Ma i ja kenjam, pogledaću naravno.

Nego, Skandalara je supeeer! Nije baš sudska drama, ali je zarazno i gotivno i dobri su likovi i super je sve. Navukao sam se kao ništa.

Gledao guda vajf sinoc...nije to lose...Jedino Kalinda  :cry:  :cry:  :cry:

• 2 weeks later...

How to...mi se sviđa i dalje. Mračnjikav je. Ima, naravno, standardnih mana (svi su lepi, pametni, elokventni, atletski građeni), ali vozi.

Edited by Lrd

On 14. 2. 2015. at 22:17, Lrd said:

How to...mi se sviđa i dalje. Mračnjikav je. Ima, naravno, standardnih mana (svi su lepi, pametni, elokventni, atletski građeni), ali vozi.

Meni camuga over the top malo...Ali to je Shonda...

On 14. 2. 2015. at 22:18, Frank Pembleton said:

Meni camuga over the top malo...Ali to je Shonda...

Glavna? Meni je super skroz. Malo je demonska ta njena beskrupuloznost. Ima ona scena kada skida periku, šminku, odeću i kao da se sebe skida slojeve i kapira da je muž vara i priznaju mu da ga voli, a onda se suočava sa time da je za njega ona samo "token black wife", ali je ništa od toga ne sprečava da funkcioniše onako monstruozno i furiozno.

Mislim, i Olivija Poup i gomila drugih ženskih likova postoji koje su tako ranjive unutra i hoće da budu voljene, ali to kriju i gaze, ali ova mi je baš nekako upečatljiva.

On 14. 2. 2015. at 22:22, Lrd said:

Glavna? Meni je super skroz. Malo je demonska ta njena beskrupuloznost. Ima ona scena kada skida periku, šminku, odeću i kao da se sebe skida slojeve i kapira da je muž vara i priznaju mu da ga voli, a onda se suočava sa time da je za njega ona samo "token black wife", ali je ništa od toga ne sprečava da funkcioniše onako monstruozno i furiozno.

Mislim, i Olivija Poup i gomila drugih ženskih likova postoji koje su tako ranjive unutra i hoće da budu voljene, ali to kriju i gaze, ali ova mi je baš nekako upečatljiva.

Da, ali imas to njeno plakanje svako malo pa moljakanje kod onog svalera...

To sa perikom je dobra fora, to stoji...

• 3 weeks later...

Vratila se Gud vajfara konačno, sve im živo jebem. Baš je nedostajala.

How to Get Away...je zavrsila jako...

On 3. 3. 2015. at 17:54, Frank Pembleton said:

How to Get Away...je zavrsila jako...

Odličan kraj, samo tu seriju definitivno treba gledati u kompletu, jer neko lako može da odustane posle one gomile neuhvatljivih svega u prvih nekoliko epizoda.

• 3 weeks later...
  • Author

Poslednje dve epizode Dobre žene baš i nisu bile nešto dobre...

Daj više da izgubi te izbore, pa da se vrati da oslobođa poštenu sirotinju i bogate kriminalce...

• 1 year later...
  • Author

Undercover (2016)

Prošle subote, počela je sa emitovanjem nova sudska drama Petera Moffata. Čekam da se nakupi malo epizoda, pa ću početi da je gledam.

Emituje se na BBC-ju jednom nedeljno, glavna uloga je Adrian Lester...

A, samo da dodam da će davno najavljena američka verzija najstarije Moffatove sudske drame, po svoj prilici, krenuti u julu. Sve deluje i više nego obećavajuće i čini mi se da bi vrlo lako moglo da bude osetno bolje od stare engleske serije, koja ju je inspirisala.

The Night Of

Dakle, John Torturro u glavnoj ulozi. Steven Zaillian je režirao svih osam epizoda. Takođe, za sve epizode scenario su radili on i Richard Price. Deluje izuzetno, iako je HBO :D

On 8. 4. 2016. at 3:04, Ajant23 said:

Undercover (2016)

Prošle subote, počela je sa emitovanjem nova sudska drama Petera Moffata. Čekam da se nakupi malo epizoda, pa ću početi da je gledam.

Emituje se na BBC-ju jednom nedeljno, glavna uloga je Adrian Lester...

ja sam  već odgledala, nemam strpljenja da čekam da se nakupi. dipada mi se. gluma odlična, a priča zanimljiva.

Edited by mammy two shoes