Frank Pembleton Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Da, da. :) Pricam sinoc sa lepsom polovinom koliko je Shonda iskopirala Scandal po pitanju uloga....
Lrd Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Pricam sinoc sa lepsom polovinom koliko je Shonda iskopirala Scandal po pitanju uloga.... Počeo sam u međuvremenu Skandal i ima sličnosti. How to... se nastavio u međuvremenu i izgleda da odlazi u neke "normalnije" vode. Nego, nisam gledao četvrtu sezonu Suits - valja li?
Milosh76 Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Dobra je, poceo je i drugi deo IV sezone, tacnije 11 epizoda. Malo se iskomplikovalo, svasta moze da se desi.
Lrd Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Dobra je, poceo je i drugi deo IV sezone, tacnije 11 epizoda. Malo se iskomplikovalo, svasta moze da se desi. Ma i ja kenjam, pogledaću naravno. Nego, Skandalara je supeeer! Nije baš sudska drama, ali je zarazno i gotivno i dobri su likovi i super je sve. Navukao sam se kao ništa.
Frank Pembleton Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Gledao guda vajf sinoc...nije to lose...Jedino Kalinda
Lrd Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 (edited) How to...mi se sviđa i dalje. Mračnjikav je. Ima, naravno, standardnih mana (svi su lepi, pametni, elokventni, atletski građeni), ali vozi. Edited February 14, 2015 by Lrd
Frank Pembleton Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 How to...mi se sviđa i dalje. Mračnjikav je. Ima, naravno, standardnih mana (svi su lepi, pametni, elokventni, atletski građeni), ali vozi. Meni camuga over the top malo...Ali to je Shonda...
Lrd Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Meni camuga over the top malo...Ali to je Shonda... Glavna? Meni je super skroz. Malo je demonska ta njena beskrupuloznost. Ima ona scena kada skida periku, šminku, odeću i kao da se sebe skida slojeve i kapira da je muž vara i priznaju mu da ga voli, a onda se suočava sa time da je za njega ona samo "token black wife", ali je ništa od toga ne sprečava da funkcioniše onako monstruozno i furiozno. Mislim, i Olivija Poup i gomila drugih ženskih likova postoji koje su tako ranjive unutra i hoće da budu voljene, ali to kriju i gaze, ali ova mi je baš nekako upečatljiva.
Frank Pembleton Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Glavna? Meni je super skroz. Malo je demonska ta njena beskrupuloznost. Ima ona scena kada skida periku, šminku, odeću i kao da se sebe skida slojeve i kapira da je muž vara i priznaju mu da ga voli, a onda se suočava sa time da je za njega ona samo "token black wife", ali je ništa od toga ne sprečava da funkcioniše onako monstruozno i furiozno. Mislim, i Olivija Poup i gomila drugih ženskih likova postoji koje su tako ranjive unutra i hoće da budu voljene, ali to kriju i gaze, ali ova mi je baš nekako upečatljiva. Da, ali imas to njeno plakanje svako malo pa moljakanje kod onog svalera... To sa perikom je dobra fora, to stoji...
Lrd Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Vratila se Gud vajfara konačno, sve im živo jebem. Baš je nedostajala.
Lrd Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 How to Get Away...je zavrsila jako... Odličan kraj, samo tu seriju definitivno treba gledati u kompletu, jer neko lako može da odustane posle one gomile neuhvatljivih svega u prvih nekoliko epizoda.
Ajant23 Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 Poslednje dve epizode Dobre žene baš i nisu bile nešto dobre... Daj više da izgubi te izbore, pa da se vrati da oslobođa poštenu sirotinju i bogate kriminalce...
Ajant23 Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 Undercover (2016) Prošle subote, počela je sa emitovanjem nova sudska drama Petera Moffata. Čekam da se nakupi malo epizoda, pa ću početi da je gledam. Emituje se na BBC-ju jednom nedeljno, glavna uloga je Adrian Lester... A, samo da dodam da će davno najavljena američka verzija najstarije Moffatove sudske drame, po svoj prilici, krenuti u julu. Sve deluje i više nego obećavajuće i čini mi se da bi vrlo lako moglo da bude osetno bolje od stare engleske serije, koja ju je inspirisala. The Night Of Dakle, John Torturro u glavnoj ulozi. Steven Zaillian je režirao svih osam epizoda. Takođe, za sve epizode scenario su radili on i Richard Price. Deluje izuzetno, iako je HBO :D
mammy two shoes Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 (edited) Undercover (2016) Prošle subote, počela je sa emitovanjem nova sudska drama Petera Moffata. Čekam da se nakupi malo epizoda, pa ću početi da je gledam. Emituje se na BBC-ju jednom nedeljno, glavna uloga je Adrian Lester... ja sam već odgledala, nemam strpljenja da čekam da se nakupi. dipada mi se. gluma odlična, a priča zanimljiva. Edited April 8, 2016 by mammy two shoes
Recommended Posts