Lrd Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Ne sviđa mi se nekako. Dosadnjikavo je, a svi su ozbiljni, pretenciozni, glume i glume, a i Glen me nervira. Verovatno je to tako trebalo, ali mi ne leži ni malo.
Lrd Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Rake (2010– ) - pomoidni egzibicionizam, serija sa posebnim potrebama kao i skandinavske, holandske, nemačke, belgijske i španske. Afirmativna akcija je često diže u nebo. Odlično. Hvala, Ajante.
Frank Pembleton Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Ne sviđa mi se nekako. Dosadnjikavo je, a svi su ozbiljni, pretenciozni, glume i glume, a i Glen me nervira. Verovatno je to tako trebalo, ali mi ne leži ni malo.Ja sam odgledao onako mazohistički ali posle određenog vremena se ničega ne sećam, ničega!
Lrd Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Da, evo sad kad je prošlo par dana i kad se setim, stvarno mi je drago što sam prekinuo. Možda sam malo čak i zakasnio što sam zagazio u drugu sezonu, sve nadajući se da će Glen prestati da se trese na kauču.
Bustin Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Je'l Divide spada u ovu grupu? nisam neki serioljubac ali mi legose dve-tri epizode pre spavanja.
Ajant23 Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 Gledao sam samo prve dve epizode The Divide, kada sam ga batalio. Sudeći po onome što sam video, gotovo da i ne spada. The Divide ide skupa uz seriju Scandal, ona joj je najbliži rođak po stilu, ukoliko se ta reč uopšte može upotrebiti...
Lrd Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 (edited) Australijski Rake razbija. Ne sećam se inače kada sam gledao neku normalnu seriju iz Australije, a posebno mi je zanimljivo da gledam njihovo društvo. Inače, jesu advokati, ali se malo toga dešava u sudu. edit: je l' u Australiji u sudu stvarno advokati i tužioci oslovljavaju jedan drugog sa "friend"? Edited August 20, 2014 by Lrd
Lrd Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Zašto niko ne prijavljuje da je počela Gud vajfara?
renne Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 najavio ajand na drugom topiku odgledao obe epizode šeste sezone
Tinman Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 najavio ajand na drugom topiku odgledao obe epizode šeste sezone Kako obe? Ja sam nasao i odgledao samo prvu epizodu.
renne Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 te dve od 43 i nešto su valjda zajedno prva, gledam sve serije na CBS-u i NBC-u direktno
Lrd Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Mislim da ću da sačekam da se nakupi Gud vajfara pre nego što počnem šestu sezonu. Probao sam How to Get Away With Murder. Prilično je komplikovano, ali je zato dosadno, glupo i loše napisano. Jedino što razbija je muzika, koja skoro potpuno imitira Karpenterov minimalizam u nehororima. Jedna od glavnih tema je maltene 1:1 obrađena The Duke Arrives is Escape From New York. Obrađena je prilično trapavo, ali sam se potpuno iznenadio uzorom u jednoj tako krimi/sudskoj drami. Zato i samo zato ću da pogledam i drugu epizodu.
Lrd Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Ok, How to Get Away With Murder nije totalno sranje, šta više, ima po koji redeeming quality. Pogledao sam danas dve đuture i vozi, iako je poprilično konfuzno i nabacano. Pritom Viola izgleda sjajno, a ima još jedna skroz čokoladna. I, naravno, muzika.
Lrd Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 How To...je posle devet epizoda konačno potpuno otkrio zaplet glavne priče. Okej, sada može da se kaže da je ovo kul, iako je početak teško gledljiv, ali kapiram da nije strašno ako se gleda u kompletu, jer od početne mućkalice u kojoj gledalac bukvalno ne zna šta ga je snašlo serija se posle razvije u razumno napetu dramu. I muzika je baš dobra.
Recommended Posts