kim_philby Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 marina se cuti crnogorkom koju beograd, navodno, ne voli. takodje je u razgovoru za katalog izlozbe u tzv. momi izjavila da je bila zrtva komunisticke represije zato sto je keva nije pustala da lanza po beogradu nakon 22h. keva je naravno bila generalica te je ergo marina zrtva komunisticke represije.
kgmr Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 ...ali nesto mislim da se ona tako predstavlja, kao crnogorka. ovaj uvodni post ima i ovde, citala sam ceo tekst u papiru, ali vidim da nije dostupan onlajn. http://www.nedeljnik.co.rs/sr/2014/05/08/ekskluzivno/srpkinja-sa-tajmove-liste-fenomen-marine-abramovi
kgmr Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 marina se cuti crnogorkom koju beograd, navodno, ne voli. takodje je u razgovoru za katalog izlozbe u tzv. momi izjavila da je bila zrtva komunisticke represije zato sto je keva nije pustala da lanza po beogradu nakon 22h. keva je naravno bila generalica te je ergo marina zrtva komunisticke represije. ali je isto tako pricala da je keva nikad nije grlila i nikad nije bila tu, ali je bila tu baka koja je bila topla.
boshoku Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 pa keva joj bila direktor muzeja moderne umetnosti, ako dobro pamtim babo je bio visoko pozicioniran u ešalonima ka pe jota
Аврам Гојић Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 ali je isto tako pricala da je keva nikad nije grlila i nikad nije bila tu, ali je bila tu baka koja je bila topla. baka joj je valjda zivela nesto neverovatno dugo, tipa 100+ godina
kim_philby Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 pa keva joj bila direktor muzeja moderne umetnosti, ako dobro pamtim babo je bio visoko pozicioniran u ešalonima ka pe jota muzeja revolucije.
kim_philby Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 ali je isto tako pricala da je keva nikad nije grlila i nikad nije bila tu, ali je bila tu baka koja je bila topla. ma marina uzasno konafbulira sada i mislim da nije ispricala dva puta istu pricu o svojoj proslosti. ona je svoje odrastanje u beogradu ucinila nalik najgorem americkom istocnoevropskom kosmaru.
kgmr Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Prebrojavanje krvno-ideoloških zrnaca u toku? pa odgovor na pitanje. ma marina uzasno konafbulira sada i mislim da nije ispricala dva puta istu pricu o svojoj proslosti. pa to sam i rekla, da je pricala i jedno i drugo i trece. enivej, pa sta?
kim_philby Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 pa odgovor na pitanje. pa to sam i rekla, da je pricala i jedno i drugo i trece. enivej, pa sta? sto se svadjas?
Prospero Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Takve priče su valjda jedan must have kada se u ono vreme tražila prođa na Zapadu, kao jedan vid legitimacije. "Ja sam vaša, tamo je sranje" (ne ulazim u istinitost onoga što priča). Tako ja to čitam.
kgmr Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 kime, lol. javite mi kad dodjete do sisa i hirurgije.
Recommended Posts