gervasius twinkleminkleson Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Ja imam utisak da svake godine gledamo isti zrijeb. Al dobro, moglo bi biti koja dobra utakmica. Bilo bi super kad bi i Dortmund i Juve mogli da ispadnu. Tja.
Jozef K. Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 PSG, Barsa, Atletiko, Dortmund, Real, Bajern, Arsenal, Bazel
Milosh76 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Pari Sen Žermen - ČelsiMančester Siti - BarselonaBajer Leverkuzen - Atletiko MadridJuventus - DortmundŠalke - Real MadridŠahtjor - BajernArsenal - MonakoBazel - Porto Eventualno iznenadjenje da Siti izbaci Barsu, ostalo je vise-manje realno.
MiddleClass Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Pari Sen Žermen - Čelsi - ko prodje osvajaMančester Siti - Barselona - laganoBajer Leverkuzen - Atletiko Madrid - laganoJuventus - Dortmund - dvije najodvratnije ekipe u univerzumuŠalke - Real MadridŠahtjor - BajernArsenal - MonakoBazel - Porto
189- Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 odlican zreb. win-win. city svake godine igra protiv istih ekipa
Zico Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Ja imam utisak da svake godine gledamo isti zrijeb. Al dobro, moglo bi biti koja dobra utakmica. Bilo bi super kad bi i Dortmund i Juve mogli da ispadnu. Tja. Svake godine iste ekipe igraju knockout fazu, samo se malo izmesaju parovi i udri. Od prosle godine se ponavljaju Man City-Barsa i Schalke-Real. Najvise volem sto ce igrati Chelsea-PSG, jos samo da Romanova druzina ispadne, pa posle neka se poredjaju kako im volja.
ArleKino Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 u avgustu :D Možda su mislili na put, ima do Bugarske ići...
MiddleClass Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Ljubinko Drulović je veliki optimista. Rekao je da su šanse Atletika protiv Levera 50-50.
ArleKino Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Schalke-Real - trpanje kao i prosle sezone. Gazpromovi bijednici dvije godine zaredom u nokaut-fazu odu zahvaljujuci sudijskim kradjama, red je da tamo ispuse big tajm. Manchester City-Barcelona - City bi mogao ove sezone pruziti nesto jaci otpor Barci pod pretpostavkom da Aguero bude zdrav. Barca i dalje favorit za prolaz. PSG-Chelsea - najjaci par. Chelsea prolazi dalje. Onaj ko plati D.Luiza 50 miliona icega ne zasluzuje proci klub od kojeg su ga kupili. Shakhtar-Bayern - Bayern ce to rijesiti bez problema. Juventus-Borussia - klasik. Juve je bolje prolazio u dvomecima sa Borussijom devedesetih, a Borussia uzela najvazniji duel. Jedini 50-50 okrsaj, ide na penale. Basel-Porto - Porto prolazi. Arsenal-Monaco - prolazimo, uz dosta muke. Bayer-Atletico - Cholo prolazi.
Recommended Posts